2777
2789
عنوان

به سلامتی خودم و بقیه نازاها!!

270 بازدید | 21 پست

به جهنم که نازا هستیم😊

چرخ فلک با ما سر جنگ داره ما هم پوزشو زمین میمالیم😄

خودم و شوشو  و عشق و حال😃

خدایا شکرت که نی نی م سالمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم انتظار کشیدم. 

ولی روحیه ام خیلی خوب بود اصلا غصه نمیخوردم ،

به حرف مردم هم اهمیت نمیدادم ، 

همش تفریح و عشق و حال بودیم با شوهرم

مادرم فرشته است ، ولی هیچوقت ندیدم پرواز کند ، زیرا به پاهایش من را بسته بود ، برادرم را ، پدرم را و همه زندگیش را....
منم انتظار کشیدم.  ولی روحیه ام خیلی خوب بود اصلا غصه نمیخوردم ، به حرف مردم هم اهمیت نمیدادم ...

چطوری استرس دور میکردی 

چطور بهش فکر نمبکردی 

چطور وقتی میفهمبدی پریود شدی اروم میبودی

من مامان شدم🥲

.من تنبلی شدید تخمدان دارم...دکترم گفت بدون دارو محاله باردار شم و من ۹ سال بدون جلوگیری رابطه داشتم و باردار نشدم...یکبار هم به زور فرص و آمپول باردار شدم که نموند.... و این ماه در عین ناباوری کاملا طبیعی بیبی چکم‌مثبت شد...توکل به خدا کنید 💚

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
چطوری استرس دور میکردی  چطور بهش فکر نمبکردی  چطور وقتی میفهمبدی پریود شدی اروم میبودی

اصلا بهش فکر نمیکردم ،

شوهرم خیلی دلداری میداد ، همیشه کنارم بود ،

جمله همیشگیش این بود من با تو خوشبختم دیگه نیازی به بچه نیست و.....

با اینکه میدونستم عاشق بچه ست ،

وقتی پریود میشدم دلم میگرفت ولی فوری فکرم دور میکردم و مشغول یه کاری میشدم که فراموش کنم 

مادرم فرشته است ، ولی هیچوقت ندیدم پرواز کند ، زیرا به پاهایش من را بسته بود ، برادرم را ، پدرم را و همه زندگیش را....
اصلا بهش فکر نمیکردم ، شوهرم خیلی دلداری میداد ، همیشه کنارم بود ، جمله همیشگیش این بود من با تو خ ...

من هم شوهرم پشتمه خداروشکر ارومم میخاد  بکنه ولی تو دلم غوغاس 

امشب انگار دنیا برام تموم شده 

نمیتونم خودم کنترل کنم😔😔😔

من مامان شدم🥲

اللهم صل علی محمد و ال محمد

ایشالا همه مادر میشن زود زود به حق محمد

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...