ما پارسال عید چیزی نخریدیم خوراکی اجیل شانسم زد کلی مهمون اومد😑😑😑😑امسال باید کمی بخریم
حال خوب الانمو مدیون خدام🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
آجیل و شیرینی نه چون هم ماه رمضانه هم خونه ی ما کسی نمیاد بیشتر ما میریم خونه مامانم
لباسم مانتو پارسالم رو میپوشم چون پارسال که خریدمش یه هفته به عید عموم فوت کرد کلا دوبار پوشیدم کیفم یه هفته پیش مجلس پسر عموم بود خریدم فقط یه کفش و یه شال میخوام