2777
2789

الان خیلی پشیمونم خیلی زشت شدم اصلا بهم نمیاد به قدری غصه میخورم که دارم دیوونه میشم

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره اون موقع حالت اوکی نبود الانم پشیمونی فایده نداره بهشون برس تا زودتر رشد کنن

چیکار کنم رشد کنه؟موهام تا رو رونم بود 

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
چیکار کنم رشد کنه؟موهام تا رو رونم بود

اب پیاز آب سیب زمینی روغن از عطاری بگیر بزن تخم مرغ محلیو.... آب پیاز و سیب زمینی ازش نتیجه دیدم کم کم بزن تا موهات عادت کنن

خواهر عزیز جان شوهرت لایک نکن دیگه اه