2777
2789
عنوان

تجربه نزدیک به مرگ

264 بازدید | 20 پست

بنظرتون فقط فعل و انفعال شیمیایی مغزه یا نشونه ی وجود یه دنیای دیگه؟ 

تجربه‌ی افرادی که مرگ را تجربه کرده و دوباره زنده شده‌اند (تجارب نزدیک به مرگ یا Near-Death Experiences – NDEs) از نظر علمی و معنوی قابل بررسی است.

دیدگاه علمی:

مطالعات نشان داده‌اند که این تجربه‌ها می‌توانند ناشی از فعالیت‌های عصبی و شیمیایی مغز باشند. برخی از عوامل مؤثر عبارتند از:

1. کاهش اکسیژن مغز (هیپوکسی یا آنوکسی): کمبود اکسیژن می‌تواند باعث ایجاد توهم و احساس خروج از بدن شود.

2. افزایش ناگهانی هورمون‌های استرس: مانند نوراپی‌نفرین و آدرنالین که می‌توانند باعث دیدن تصاویر واضح و تغییر درک زمان شوند.

3. ترشح دوپامین و سروتونین: این هورمون‌ها می‌توانند باعث احساس سرخوشی و دیدن نورهای درخشان شوند.

4. فعال شدن لوب تمپورال مغز: که با احساسات معنوی و تجربه‌ی خروج از بدن مرتبط است.

5. ترشح DMT (دی‌متیل‌تریپتامین): که یک ماده‌ی روان‌گردان قوی در مغز است و می‌تواند توهمات قوی ایجاد کند.

دیدگاه معنوی:

از منظر برخی باورهای مذهبی و معنوی، این تجربه‌ها واقعی هستند و نشانه‌ای از زندگی پس از مرگ یا دنیای ماورایی به حساب می‌آیند. بسیاری از کسانی که این تجربه را داشته‌اند، از دیدار با موجودات نورانی، احساس آرامش بی‌نهایت، یا دیدن زندگی خود به‌صورت یک فیلم سخن گفته‌اند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه بودم تو استخر غرق شدم دیگ‌نتونستم نفس بکشم درد داشتم نمیدونم چه دردی بود 

تنها چیزی ک میدیدم بعد چند دقیقه نور سفید بود برای مدت طولانی به هوش ک اومدم دیدم نجات غریق بالا سرمه

من فکتای علمی ش رو در مورد خواب کاملا قبول دارم

خوابای ما بخصوص اونایی ک فک میکنیم معنی خاصی داره همه ش ساخته مغزه اما تجربه های بعد از مرگ چیزایی رو دیدن ک هیچ وقت نمیدونستن و ندیدت بودن حتی اینده

همه ی زندگی و  وجود ادما با دو بعد تعریف میشه یکیش علمیه یکی هم ماورایی و هیچکدوم هم نمیتونه اون یکی رو انکار کنه ... همه ی اینا افرینش خداست و بسیار پیچیده و منظم و ما برامون قابل درک نیست که همه چیز مکمل همه