2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرد معمولی من خودمو راحت کردم یه آرد میخرم مخصوصا پیتزا و پیراشکی فقط توش اب و روغن میریزم و تمام

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

با ارد نان یا همون ارد سفید خیلی خوب میشه

یک پیمانه ارد بردار 

خمیر ترش یا همون مخمر یه مقدار بهش بزن 

نمک و اب 

خوب ورز بده 

ارد بپاش کف سینی یا یه کاسه و خمیرتو بذار داخلش 

یه پارچه بندار روش تا ور بیاد یک الی دو ساعت استراحت کنه 

بعدش دیگه آمادس 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

این یه دستور عالی برای خمیر پیتزا نرم و خوشمزه

که هم پف خوبی داره، هم طعمش عالیه.

مواد لازم:

آرد سفید: ۳.۵ پیمانه (حدود ۴۵۰ گرم)

آب ولرم: ۱ پیمانه (۲۴۰ میلی‌لیتر)

مایه خمیر فوری: ۲ قاشق چای‌خوری (۶ گرم)

شکر: ۱ قاشق چای‌خوری

نمک: ۱ قاشق چای‌خوری

روغن زیتون یا مایع: ۲ قاشق غذاخوری

(اختیاری) پودر سیر یا آویشن: ½ قاشق چای‌خوری (برای عطر و طعم بهتر)

---

طرز تهیه:

1. مایه خمیر را فعال کنید:

مایه خمیر، شکر و آب ولرم را مخلوط کنید و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا کف کند. (اگر از مایه خمیر فوری استفاده می‌کنید، این مرحله ضروری نیست و می‌توانید مستقیماً با آرد مخلوط کنید.)

2. آرد و نمک را مخلوط کنید:

آرد را در یک کاسه بزرگ الک کنید و نمک را به آن اضافه کنید. اگر دوست دارید، پودر سیر یا آویشن هم اضافه کنید.

3. مایه خمیر را اضافه کنید:

مخلوط مایه خمیر و روغن را به آرد اضافه کنید و کم‌کم ورز دهید تا خمیر شکل بگیرد.

4. ورز دادن:

حدود ۱۰ دقیقه خمیر را ورز دهید تا نرم و کش‌دار شود. (اگر خمیر خیلی چسبنده بود، کم‌کم آرد اضافه کنید، ولی زیاد نریزید که سفت نشود.)

5. استراحت خمیر:

خمیر را داخل یک کاسه چرب‌شده بگذارید، روی آن را بپوشانید و ۱ تا ۱.۵ ساعت در جای گرم بگذارید تا حجمش دو برابر شود.

6. فرم دادن و پخت:

بعد از استراحت، خمیر را پهن کنید و روی آن سس و مواد دلخواه بریزید.

پیتزا را در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید تا طلایی و برشته شود.

برای خمیر نازک و ترد، بعد از استراحت، خمیر را کم‌ورز دهید و نازک پهن کنید.

برای خمیر حجیم و نرم، اجازه دهید بعد از پهن کردن، ۱۵ دقیقه دیگر استراحت کند.

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)