2777
2789
عنوان

کسایی که موهاتون چربه

64 بازدید | 10 پست

چه شامپویی استفاده میکنید توراخدا بگید چی خوبه خسته شدم ی روز از حموم رفتنم میگذره انگار قوطی روغن خالی کردن روسرم 

منو لایک نکنید ریپلای کنید من ریپلای دوس دارم مرسی🖐❤

منم همینم 

همه شامپوهارو زدم 

فقط قوطی اول تأثیر داره، باز همون آش و همون کاسه ست

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

اسکراب کف سر باید انجام بدم،میگن تأثیر داره، ببینم اوکی میشه یا نه

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم همه شامپوهارو زدم فقط قوطی اول تأثیر داره، باز همون آش و همون کاسه ست

خیلی بده هرجا بخام برم باید عزای  چربی موهامو بگیرم هرکی ندونه فک میکنه یکماهه نرفتم حموم

منو لایک نکنید ریپلای کنید من ریپلای دوس دارم مرسی🖐❤

خیلی بده هرجا بخام برم باید عزای چربی موهامو بگیرم هرکی ندونه فک میکنه یکماهه نرفتم حموم

اره منم همینم، توی زمستونم هرررر روز باید برم حموم، یخ میزنممم

اگه جواب داد ب منم بگو خیر ببینی

هر وقت خریدم و استفاده کردم چشممم