2777
2789
عنوان

دلم گرفته از مادر محبتتت ندیدم

59 بازدید | 5 پست

سلام 

من اصلا تا به امروز هیچ گونه محبتی از مادرم ندیدم تا هالا نشده بهم افتخار کنه بگه دوست دارم یا یه بوس ساده کنه اصلا واقعا افسرده شدم 

به غیر از شما به کی بگم 

با خوشم حرف زدم ولی انگار نه انگار

بعضی وقتا به خودم میگم تو به محبت هیچکس جز خودت نیاز نداری ولی بیاین قبول کنیم دختری که از مادر محبت ندیده اصلا نمیتونه عادی باشه 

میشه دلداریم بدین نمی دونم ایا مادرم منو دوست داره یانه چون اگه داشت سالی یه بار محبت کلامی حداقلش باید می‌کرد 

چه شبایی نخوابیدم جون کندم تا نمره کامل بگیرم و وقتی برگمو نشونش میدادم میگفت خب مگه بقیه چی گرفتن 

حتما چند نفری توی کلاستون ۲۰ گرفتن دیگه ؟ نه 

اصلا متوجه نبود که حتی همه ۲۰ گرفته باشن مهم دخترش هست 

واقعا احساس کمبود محبت دارم میترسم کار دستم بده افسرده بشم یا دلمو به هر پسری خوش کنم 🥲🥲🥲

میشه خواهرانه راهنماییم کنین ؟؟

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینو یادت باشه هیچکسی تعهد اینو نداره ک با ما خوب رفتار کنه ما فقط موظفیم خودمون حالمون رو خوب کنیم ...

میدونی چیه 

بخدا هر دفعه اینو به خودم میگم ولی نمیشه 

نمیشه ۲۰ سال یا ۳۰ سال توی خونه به همراه چند نفر زندگی کنی و باهات مثل سنگ رفتار کنن 

مادرا یاد نگرفتن قبل از بچه آوردن محبت کردن یاد بگیرن 

اما خب چه میشه کرد حالم خیلی بده به نظرت چه کار کنم حالم خوب بشه؟

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

میدونی چیه بخدا هر دفعه اینو به خودم میگم ولی نمیشه نمیشه ۲۰ سال یا ۳۰ سال توی خونه به همراه چند نفر ...

ی لیست تهیه کن 

از کارای مورد علاقه آت در طول روز خودت رو سرگرم اونا کن 

از هیچکس توقع نداشته باش اینجوری اروم تری 

ما بغیر از خدا کسی رو نداریم 

حرفاتو بگو بهش