nahal_80iii مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 30 عنوان اسپری فیکس میکاپ 117 بازدید | 12 پست سلاماسپری فیکس خوب چی پیشنهاد میکنید؟خودتون استفاده کردید؟مثلا بین اسپری های شیگلم و فلورمار کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ 1403/12/13 | 16:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monamohamadi عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5771 فلورمار داشتم اصلاخوب نبود اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
nahal_80iii مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 30 خیلی پوستم چربه ب نظرت جوابه برام پوست منم چربه بله احتمالا خوب باشه برامونحالا منم میخوام بگیرم امتحان کممانشاالله که مستمر باشه
دریاقرمز عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 823 پوست منم چربه بله احتمالا خوب باشه برامونحالا منم میخوام بگیرم امتحان کممانشاالله که مستمر باشه وای ببین یعنی هر کاری بگی کردم پیشونیم و دماغم فقط انگار وازلین زدم حالم بهم میخوره بسکه شستم
nahal_80iii مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 30 وای ببین یعنی هر کاری بگی کردم پیشونیم و دماغم فقط انگار وازلین زدم حالم بهم میخوره بسکه شستم بله منم دقیقاااا همینطوریمخسته شدم از بس که صورتمو شستمروتین پوستی داری؟من بعد اینکه روتین پوستی رو شروع کردم نسبتا بهترهو اینکه من شنیدم که کپسول لاکتوزینک خوبه واسه چربی پوست و مومنم گرفتم دارم میخورم حالا ببینیم چی میشه
دریاقرمز عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 823 بله منم دقیقاااا همینطوریمخسته شدم از بس که صورتمو شستمروتین پوستی داری؟من بعد اینکه روتین پوستی رو ... ن من روتین ندارم شما چ روتین داری
دریاقرمز عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 823 بله منم دقیقاااا همینطوریمخسته شدم از بس که صورتمو شستمروتین پوستی داری؟من بعد اینکه روتین پوستی رو ... دقیقا منم موهام و صورتم وای ب خدا خسته شدم بسکه صورتم ماسید و برق افتاد
nahal_80iii مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 30 ن من روتین ندارم شما چ روتین داری من چون پوستم مستعد جوش هسفعلا شوینده استفاده میکنم با ضد جوش اوردینری و سرم بوستر کوزارکس و سرم ضدلک اکسیس وای ( که این ضد جوش هم هس)و سرم ویتامین سیکه اینا یکم باعث کاهش چربی صورتمم شده
دریاقرمز عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 823 من چون پوستم مستعد جوش هسفعلا شوینده استفاده میکنم با ضد جوش اوردینری و سرم بوستر کوزارکس و سرم ضدلک ... مرسی عزیزم