2777
2789

قضیه از این قراره که نامزدم با پسرعموهام و پسرعمه هام میره والیبال

بهش گفتم تو اون جمعی که والیبال بازی میکنن چند تا از آدما واقعا هیز و لاشین حتی با وجود اینکه زن و بچه دارن

پس اگه بفهمم رفتی والیبال و ادامه میدی و به من دروغ میگی ازت طلاق میگیرم بدون هیچ مکثی

اینم قران و قسم ک نمیرم

جمعه صبح بهش زنگ زدم تایمی ک میرفت باشگاه جواب نداد

بعدش گفت خواب بودم

الانم بهش زنگ زدم ببینم جواب میده یا ن چون تایم باشگاهشه

بازم جواب نداد

ب خودم میگم تا هفته ی بعد دوشنبه صبر کنم همون تایمی ک لاید تو باشگاه باشه بهش زنگ بزنم جواب نداد بدون شک یعنی داره میره و به من دروغ میگه

ولی قلبم طاقت نداره داره میترکه

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار بره ورزش کنه،اگه این پسر پاکیه هیچ مشکلی براش پیش نمیاد،ازدواج کردی به اسیری که نگرفتی،واقعا همچین زنایی پیش خودتون چی فکر کردید که باید افسار یه مرد ۸۰ کیلویی تو دستتون باشه

بنظرم رفتارت درست نیست عزیزم و به شکلی انگار داری نقش مادرش را بازی میکنی 

اوردن اسم طلاق واسه ی همچین موضوعی بنظرم جالب نیست

باهاش منطقی حرف بزن و بگو دوست نداری توی اون جمع باشه

و اینکه به جاش تایم بیشتری سعی کن شماهم باهاش بری بیرون 

و اینکه عزیزم درسته همنشین خیلی مهمه اما مهم تر از همه ذات آدم هست که به دنبال چیز نادرست نره

نمیشه از همه ی دوستاش دور بمومه اما به جاش با دوست هایی که شرایطشون مثل خودتون هست و متاهل هستن و از نظر اخلاقی ادم های درستی هستن روابط بیشتری را برنامه ریزی کن و بیشتر تایم بگذرونید