2777
2789
عنوان

چجوری بدونم کد پستی شهرمون چنده

68 بازدید | 11 پست

دیجی کالا زده کد پستی میخواد چجوری بدونم کد پستی شهرمون چنده ؟؟

اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🌼یامهدی ادرکنی🤍🌺🌼🌼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدپستی هر خونه ای فرق داره، یه سایت برای خود پست هست که ادرس خونتون و طبقه و واحد رو میزنی کد پستی رو بهت میده، ادرس سایتش نمیدونم سرچ کن یا از چت جی بی تی بپرس بهت میده

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
کد پستی مال شهر نیست مال خونه تونه. دم در خونه باید یه پلاک آبی باشه روش یه عدد ده رقمی با خط فاصله ...

الان میرم ببینم نوشتن یانه اگه ننوشتن چی وارد کنم تو دیجی کالا تا بستم ثبت بشه؟؟

کد پستی مال شهر نیست مال خونه تونه. دم در خونه باید یه پلاک آبی باشه روش یه عدد ده رقمی با خط فاصله ...

عزیزم چار رقمی نوشتن یعنی این کد پستی نیست ؟؟

عزیزم چار رقمی نوشتن یعنی این کد پستی نیست ؟؟

نه عزیزم کد پستی ۱۰ رقمیه

برو توی سایت بهت میده راحته

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
الان میرم ببینم نوشتن یانه اگه ننوشتن چی وارد کنم تو دیجی کالا تا بستم ثبت بشه؟؟

من وقتی گیر بودم همینجوری ده تا عدد میزدم یا کد پستی بانکی چیزی که نزدیک بود رو میزدم (بری تو سایت بانک ها اونی که نزدیکته رو تو لیست شعب پیدا کنی آدرس کامل با کد پستی میاد) ولی اگه خیلی بسته مهم و با ارزشیه سعی کن کد پستی خودتون رو پیدا کنی.