2777
2789
عنوان

لکه بینی تو ماه رمضان

434 بازدید | 23 پست

سلام خانما تروخدا کمکم کنید من یه ماهه دستگاه آیودی گذاشتم تقریبا هروز روزی یبار لکه بینی دارم دیروز روزه گرفتم بعدظهرش لک دیدم روزه ام رو خوردم شب باز رفتن غسل کردم امروز باز روزه گرفتم الان باز لک قهویی دیدم باز روزه ام باطله

اگه چهل روز از گذشتن دستگاه میگذره ..بهت نمیسازه و باید بری برداری

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بدنتون یا دستگاه رو قبول نمیکنه، به پزشکتون گفتین لک بینی دارین

یا هم ممکنه از جاش ،جابجا شده باشه بخاطر کار سنگین یا رابطه عمیق

یه معاینه برین 

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

فکرکنم میشه استحازه قلیله وفقط باید لباس زیر عوض بشه.خودمم امروز این اتفاق برام افتاد البته ایودی نگ ...

باز باید برا فردا که میخوام روزه بگیرم غسل استحازه بکنم

خب بدنتون یا دستگاه رو قبول نمیکنه، به پزشکتون گفتین لک بینی دارینیا هم ممکنه از جاش ،جابجا شده باشه ...

ببخشید رابطه عمیق باعث میشه جابه جا بشه؟؟

تاثیر داره ؟؟