2777
2789
عنوان

تصمیم درست چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 36 پست
ببین کلیدو عوض کن چون مادرشوهرت اهل شیطنته ندین بهش براتون حرف درسته میکنه ، کلیدو بدین ولی کلید وا ...

آخه همسرم نسبت به من بدبینه الان دیگه،میگه تقصیرل توعه که مادرم ناراحت شده،مشکل از توعه که نمیزاری کلید بدیم بهش،با من همکار ی نمیکنه که

آخه همسرم نسبت به من بدبینه الان دیگه،میگه تقصیرل توعه که مادرم ناراحت شده،مشکل از توعه که نمیزاری ک ...

اون میخواد خودشو پیش مادرش بده نکنه 

اکثره مردها همینن

حالا که همراهت نیست دو راه داری

- یا باید واقعا کلیدو بدی

- یا شوهرت بره بگه زنم راضی نیست و شما بده بشی

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون اولش هم که قرار بود بیایم این شهر اولش گفت نزدیک مامانم اینا خونه بگیریم من مخالف کردم،و جای دو ...

برلز خودت بزرگش نکن. یه کاری کرده دعواشم کردید شوهرتم گفته پس میگیرم. میگی خود شوهرتم ازش شاکیه اونقدر غر نزن که سعی کنه برای کاراش توجیه پیدا کنه و بره تو فاز دفاع ازش. تا میتونی به روی خودت نیار. به حاشیه نزن. مشکل رو دقیق و مستقیم بگو که فکر نکنه کلا با مادرش مشکل داری.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

[QUOTE=373999421]اون میخواد خودشو پیش مادرش بده نکنه  اکثره مردها همینن حالا که همراهت نیست دو راه وسط دعوا من هرچقدر به همسرم گفتم که بحث رو تموم کنیم با توجه به اینکه تو به نظر من اهمیتی ندادی و نظر من با این که بار دوم میدونستی مخالف بود بازم کلیدو بهش دادی که کاری نمیشه کرد.ول همش هوار می‌کشید که میرم از مادرم کلیدو میگیرم خیالتون راحت میکنم ولی بدون که بین ما و مادرم بد میشه و دیگه نمیاد خونمون و قطع رابطه میکنیم منم هی گفتم مگه من الان دارم میگم برو بگیر ، فقط گفتم که یادت باشه حرف من برات مهم  نبود که کارِ خودتو کردی 

برلز خودت بزرگش نکن. یه کاری کرده دعواشم کردید شوهرتم گفته پس میگیرم. میگی خود شوهرتم ازش شاکیه اونق ...

والا من همون اول بدون اینکه بگم با مادرش مشکل دارم ازش درخواست کردم همونجور که من کلید به مادرم ندادم اونم به مادرش نده و منو درک کنه کنه دوست ندارم کلید خونم دست کسی باشه ولی تو کلش نمیره میگه چرا دوست نداری دلیل بیار لابد درمورد مادرم بد فکر میکین

دیشب شیفت شب بودم،مریض هم بودم با اینکه بهش گفتم شب خوبی نداشتم،و قبلا هم بهش گفتم روزای بعدِ شیفت شب ام سعی کن چیزی نگی دلخور بشم چون موود خوبی ندارم و دپرس طور میشم چون خوابم بهم ریخته ولی شروع کرد به این داستان

والا من همون اول بدون اینکه بگم با مادرش مشکل دارم ازش درخواست کردم همونجور که من کلید به مادرم نداد ...

بگو آره. در مورد هرکس که نسبت به تجاوز به حریم شخصی دیگران اصرار داره فکر بد میکنم. البته مادرت اینطور نیست و خودت اصرار کردی کلید بدی مگه نه؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
شما حرفتو به همسزت زدی باور کن اکثره مردها در مقابل مادرشون همینن

آخه همسرم تا حالا چندین بار اومده پیش من درد دل کرده که مادرم اذیتم میکنه و فلان ولی باز گاهی وقتا حرف اونو گوش میده البته همسرم خیلی وقتا هم باهاش مخالفت میکنه و باعث میشه باهم بحث کنن و دعواشون میشه ،همسرم خیلی باخداست از اینکه مادرش ازش دلگیر باشه رو نمیتونه قبول کنه حتی اگه حق با مادرش نباشه

خیلی دلم گرفته خیلیی،از این که اومدم شهر غریب و این اتفاق فوری افتاده حالم بده،موضوع مهمی نیست ولی نمیدونم چرا همسرم اینهمه کشش داد،باید برای ندادن کلید یه جوری تیره میرفت که مادرشوهرم هم دلخور نشه من اصلا دوست ندارم مادرشوهرم دلخور بشه از ما ولی خب درخواست غیرمنطقی داره دیگه😓

اصرار میکرد که حرف مادرم منطقیه که کلید میخواد و حرف تو درست نیست که داری مقاومت میکنی لابد فکر بدی تو سرته ،منم گفتن چپگرا اینهمه وقت من بهت نگفتم کلید خونه مامانتو بده من که داشته باشم شاید یه موقع یادت رفت کلید من بهت میدم اون موقع

الان هم من تو اتاق تنهام و اونم اون یکی اتاق،خیلی حس بدی دارم،من دوست ندارم با همسرم قهر باشیم ،بقض راه گلومو بسته ولی گریه ام نمیاد حس میکنم راه نفس کشیدنم سخت شده😭

کاش پسرا عاقل بشن بعد ازدواج کنن،توروخدا پسرتون رو خوب تربیت کنین توروخدا مادرشوهرهای خوبی باشین،من ...

سلام.

شما اول نوشتید خودتون از همسرتون خواستید کلید بده به خانوادش، یعنی این پیشنهاد خودتون بود درسته؟

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀