توپولو_خانوم مدیر عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 667 عنوان چیکار میکنین ک کم بخوابین | مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 24 پست من شبا دوازده میخوابم ۸ پا میشم باز ۹ خوابم میاد میخوابم تا ۱۰ دوباره بعد ناهار خوابم میاد میخوابم و باز عصر خوابم میاد کم خونم زیاد موهامم خیلی میریزه بچه ها شما چیکار میکنین خوابتون نبره ؟مثلا میخوام واسه کنکور بخونم ولی خوابم میگیره 🪴🌱همه بهانه ها دروغاند هر که بخواهد میتواند… 1403/12/13 | 13:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توپولو_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 667 خوش به حالت استارترمن با قرص خواب شاید ۴ساعت بخوابم روانی شدم از بیخوابی باید آدم حد وسط باشع من الان به کارام نمیرسم 🪴🌱همه بهانه ها دروغاند هر که بخواهد میتواند…
توپولو_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 667 مامان منم مثل شماست ولی اون قرص اعصاب میخوره ولین باعث میشه اینهمه بخوابه من قبلا میخوردم قطع کردم 🪴🌱همه بهانه ها دروغاند هر که بخواهد میتواند…
توپولو_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 667 اتاقو سرد کن وقتایی که نمیخوای بخوابیشوفاژ بخاری اتاقو خاموش کن پنجره رو تا ته باز کن باشه عزیزم مرسی شاید برم تو حیاط دیگ 🪴🌱همه بهانه ها دروغاند هر که بخواهد میتواند…
توپولو_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 667 اسپرسو ایشالا امسال به رویات برسی 😘🌱ولی رو من جواب نمیده 🪴🌱همه بهانه ها دروغاند هر که بخواهد میتواند…
توپولو_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 667 چ قدر میخوابی پ کی کاراتو میکنی 😅 مشکل همینه دست خودم نیس امروز رو تولید مثل کرما خوابم برده ۳ ساعت تازه هم شروع کردم درسو 🪴🌱همه بهانه ها دروغاند هر که بخواهد میتواند…
منتظر_فردا_نیستم عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 1919 باشه عزیزم مرسی شاید برم تو حیاط دیگ اتاق بهتره هاساکته و دور و ورت چیزی حرکت نمیکنه که حواستو پرت کنهباز خود دانی فعلا تلاشمو میکنم تا ببینم چی پیش میاد...
توپولو_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 667 اتاق بهتره هاساکته و دور و ورت چیزی حرکت نمیکنه که حواستو پرت کنهباز خود دانی آره اینم حرفیه 🪴🌱همه بهانه ها دروغاند هر که بخواهد میتواند…
کرم_خاکی عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 7613 ایشالا امسال به رویات برسی 😘🌱ولی رو من جواب نمیده مرسی عزیزم♥️اسپرسو از این اماده ها منظورم نیستابرو ۱۰۰ درصو ربوستا بگیر دیگه خواب نمیری من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓 برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️
توپولو_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 667 مرسی عزیزم♥️اسپرسو از این اماده ها منظورم نیستابرو ۱۰۰ درصو ربوستا بگیر دیگه خواب نمیری چشم مرسی گلی 🪴🌱همه بهانه ها دروغاند هر که بخواهد میتواند…
kral2001 عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 931 😂😂 کل عمرت خوابی باكسى تو رابطه باشید كه تربيت مادر آدمش كرده نه دارایی پدر.