2777
2789

ماه چندم هستید ... من بیست هفته ام دیروز و امروز نگرفتم ولی خیلی معذب هستم. حالا روزه نگرفتنم هم جوریه که تا غروب فقط شیر و کیکی چیزی میخورم یا تشنه بشم آب یا چای. تا افطار بشه عین آدم غذا میخورم . اصلا انگار عذاب وجدان دارم هوووووووف

بچت مهمتره

خدا نگفته که از بچت بگذر برا من روزه بگیر

تو در قبال اون بچه مسئولی

میتونی بعدا قضاشو بگیری واجب نیست که الان حتما بگیری

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بابا نکنیددددد 

بارداد و افرادی که دوران شیردهی هستن نباااید بگیرن 

اون بچه گناه داره 

خودتون هیچی وقتی این مدلی هستید😐😐😐🤦🏻‍♀️

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود خدا گفته نگیر، شما چرا معذب میشی؟؟؟؟

الان که نمیگیریم

بارداریرقبلی هم نگرفتم، بعدا قضاشو گرفتم و کفاره غیرعمد دادم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

با دکتر مشورت کن عزیزم. اگر قرار بر نگرفتن باشه با این وضع به بچه ظلم می‌کنی. کیک چیه آخه لااقل شیره انگور یا خرما بخور با شیر. یا مغزیجات بخور اگه خیلی اشتها نداری

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧

سه ماهه اول ارگان های بچه داره تشکیل میشه ابدا نباید روزه گرفت

سه ماهه سوم ک وزن گیری بچس و ضرر داره آب دور بچه کم میشه 

سه ماهه دوم اونم اگه دکتر اوکی بده میشه گرفت 

درکل شما الان مسئول اون جنین داخل بدنت هستی پس امسال رو بیخیال شو 

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

استارتر عزیز، مامانای عزیز، اگه مایل بودید تشریف بیارید به گروه بارداریمون در تلگرام، به آیدی تلگرام من پیام بدید

Kaataayoun@

خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی.. بی نهایت ممنونتم معبودم برای نعمت های بی شمارت..