الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو رو خدا اگه دکمه رو پیدا کردی حتما بمن بگو...لازم دارم...🤕🤒😷تمام آشپز خونه رو ریختم تو حال....کابینتارم باز کردم....ظرفا همه رو زمینه....نقاش باید بیاد آشپز خونه رو رنگ کنه...نصاب باید بیاد کابینتا رو نصب کنه...هنوزهم هیچکدومشون نیومدن..که من وسایلها رو جابجا کنم...کارگر باید بیاد اُپنو خراب کنه....دوتا اتاقها رو هم بتید بذیزم،خیای درهم برهمه...چون کمد دیواری نداریم...میخام کمد برزنت که رگال داره برای لباسها سفارش بدم.....خسته شدم...انرژی صفر....حوصله صفر. هوا سرد ۳ تا از بچهام دانش آموزن...روزه هم میگیریم...افطاری و سحری با آشپز خونه ی در هم برهم خیلی سخته...توبه کردم...توبه کردم...امسال آخرین سالی که خانه تکانی میکنم...دستمو داغ میکنم...بچهامم این وسط خسته شدن....دیگه خونه تکومی نمیکنم....بخدا آخرینننننننن بارهههههههه