2777
2789
عنوان

دکمه گوه خوردم کجاست که اتاق خواب رو ریختم الان موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه قهوه بخور 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

بیرون ریختن اسونه و لذت داره اما جمع کردن دوباره سخته 😂😂😂😂 منم چند بار تو این تله افتادم

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

بسیار زیاد برام پیش اومده هر سال همینه

همیشه یه لحظه دچار جنون آنی میشم همه رو میریزم وسط و کل انرژیم در همین مرحله تموم میشه و بعدش دیگه اصلا توان ندارم به حالت اول برشون گردونم😅

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

تو رو خدا اگه دکمه رو پیدا کردی حتما بمن بگو...لازم دارم...🤕🤒😷تمام آشپز خونه رو ریختم تو حال....کابینتارم باز کردم....ظرفا همه رو زمینه....نقاش باید بیاد آشپز خونه رو رنگ کنه...نصاب باید بیاد کابینتا رو نصب کنه...هنوزهم هیچکدومشون نیومدن..که من وسایلها رو جابجا کنم...کارگر باید بیاد اُپنو خراب کنه....دوتا اتاقها رو هم بتید بذیزم،خیای درهم برهمه...چون کمد دیواری نداریم...میخام کمد برزنت که رگال داره برای لباسها سفارش بدم.....خسته شدم...انرژی صفر....حوصله صفر.  هوا سرد ۳ تا از بچهام دانش آموزن...روزه هم میگیریم...افطاری و سحری با آشپز خونه ی در هم برهم خیلی سخته...توبه کردم...توبه کردم...امسال آخرین سالی که خانه تکانی میکنم...دستمو داغ میکنم...بچهامم این وسط خسته شدن....دیگه خونه تکومی نمیکنم....بخدا آخرینننننننن بارهههههههه

آخ اره توروحت چرا یادم انداختی اونم کلاس اولی پسر

خواستم اوضاع رو بدتر کنم شاید بلند شی کاراتو کنی!!

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀