2777
2789

آرامش خوبی الان دارم میدونم ازم سلب میشه مشکلات پبجه ی دوم دوباره سریع میشه سنم بالاست یه تازه بلوغ تو خونه دارم خدایا خودت کمکم کن نمیدونم کارم اشتباه هستش یا درست ) دوستانی که تو سن بالا ازدواج کردید جبهه نگیرید شماها مد نظر نیستید ( کامنت نزارید لطفا

یکی آگاهانه و منطقی منو هوشیار کنه سلام و صلوات ایشالله ماشالله هم نمی‌خوام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه باید بشینید با شوهر و بچتون راجع به پذیرش عضو جدید حرف بزنید و ببینید میتونید روحی و مالی تامینش کنید یا نه و بعد باید برید پیش پزشک تا تحت نظر باشید و با احتمال نقص های ژنتیکی که ممکنه برای بچه رخ بده کنار بیاید اگه تونستید مبارک باشه

من اولی و دومی ۹سال فرقشون هست خودم۳۸ بودم ببین  هم بارداریت سخته تو این سن هم بچه اولت. ممکنه اذیتت کنه برا من خوبن باهم براشما چون میگی سن بلوغه سختتره ولی یه بچه هم اصلا خوب نیست من جای شما باشم اگر اقتصادت و حوصله و صبرت و ارتباطت با شوهرت خوبه تا دیر تر نشده حتما اقدام کن 

ما هم خواهر برادرایی داریم که توی سن ۴۰ سالگی مادرمون بدنیا امدن، اگر توی خونه ت ادم بی اعصاب و روان وجود داره و تربیت بچه برات سخته اینکارو نکن، وگرنه اتفاقا میتونم بگم موفق ترین و با سیاست ترین بچه همون اخری هست😆 چون مادر و پدرش سنشون بالاست خیلی مراعات میکنه و زود به بلوغ فکری میرسن

چرا به خودت میگی پیر آخه ،مگه ۳۹ سالگی پیریه ؟

اخه خواهرجان پیر که نیستم ولی خب ۳ ساله اقدامم ولی نمیشه....البته خداروشکر دوتا فرزند ۸و۱۰ساله دارم برای سومی میخام اقدام کنم ولی نمیشه....

منم متولد ۶۴ ام دو تا دختر نه ساله و شش ساله دارم می‌خوام اقدام کنم چون فرصت ها تند تند میرن، آزمایش کلی خون دادم مشکلی نداشتم به جز کم خونی که رفع اش کردم چون پریودی منظم دارم و عفونت ندارم زنان هم نمی‌رم و ان شالله قصد دارم اقدام کنم