2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما ۶ ماه قبل زدیم

پسر من تو برنامه واکسن پنوموکوک نداشت، خودم براش خریدم و زدم... خداروشکر امسال مریض مشد در حالی که پارسال هرررررماه مریض بود و دو بار هم بستری شد

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
واای پونوموک زدیجدیدهتورا خدا نزنید اینا را به بچه های معصوممن نوه ام قرار بدنیا بیاد هیچ واکسنی نمی ...

سلام

اول اینکه وقتی کسی کاری برای بچه انجام داد،با کلمه های وای و ای بابا و.... ته دلش رو خالی نکنید

دوم اینکه من منکر ضررهای واکسن نیستم

ولی اگه خدایی نکرده نوه تون در معرض یه ویروسی مثل فلج اطفال قرار گرفت که تو بعضی کشور ها هنوز ریشه کن نشده و چرخه ی ویروس هست...

چیکار  می کنید؟؟؟

واکسن یک سالگی ش خوب بود؟ تب کرد؟؟

نه خداروشکر

خیلی خیلی راحت‌تر از ۲ و ۴ و ۶ ماهگی بود

فقط چون راه می‌رفت پایی که واکسن زده بود درد داشت، وگرنه تب شدید و شب بیداری و اینا نداشتیم

یکم وقت گذاشتم که سرگرم بشه و بی قراری نکنه

ان‌شاالله برای کوچولوی شما هم راحت باشه 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
سلاماول اینکه وقتی کسی کاری برای بچه انجام داد،با کلمه های وای و ای بابا و.... ته دلش رو خالی نکنیدد ...

من آگاهی کامل دارم عزیزم از زدن واکسن از طفولیت

اگه تو ایتا کانل واکسن اطفال و ضررهاشا ببینی متوجه میشی اگاه میشی

همینطور که من وامسال من اگاه شدن 

با خداباش پادشاهی کن