2777
2789
عنوان

کیس ازدواج

106 بازدید | 13 پست

سلام به همگی

خانما شما هم بعد جواب مثبت دادن به خاستگارتون تا یه مدت تردید داشتید و مطمئن نبودید؟

نمیدونم چرا این حسو دارم از ویژگی هاش بخوام بگم شغل ثابت داره خونه داره ماشین داره سر به زیره و باحیاست خانواده آبرودار و خوبی داره، تحصیل کرده هست، به روزه  ایشون به من علاقه مندن 

ولی مشکلم اینه عاقلانه بخوام نگاه کنم تصمیم درستی گرفتم ولی از نظر احساسی مطمئن نیستم نمیدونم چرا

ترس دارم قد و هیکلی خوبن قیافشونم بد نیست یه کم حساس شدم میترسم بقیه قضاوتم کنن 

میشه راهنمایی کنید چیکار کنم مطمئن باشم

منم عین شمام

لایک کنید بیام بخونم 

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این طبیعیه بخصوص تو ازدواج سنتی عشق در یک نگاه نیس که یکم طول میکشه تا علاقه بوجود بیاد اشنایی قبل از ازدواجتونو بیشتر کنین از مشاوره کمک بگیرین تا علاقهه هم کم کم بوجود بیاد

خب این طبیعیه بخصوص تو ازدواج سنتی عشق در یک نگاه نیس که یکم طول میکشه تا علاقه بوجود بیاد اشنایی قب ...

کیس مناسبی هست به نظر شما؟

چهره میتونه تعیین کننده یه رابطه باشه یا اونقدرام مهم نیست؟؟

کیس مناسبی هست به نظر شما؟چهره میتونه تعیین کننده یه رابطه باشه یا اونقدرام مهم نیست؟؟

چهره مهمه

هرکس میگه نیست اشتباه می‌کنه

تو قرار کنار اون آدم راه بری قدم بزنی بخوابی رابطه جنسی هرروز ببینیش و مهمونی بری  و...

اگر دلت نخوادش هیچوقتم نمیخواد و خجالت میکشی و حس بد داری

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

کیس مناسبی هست به نظر شما؟چهره میتونه تعیین کننده یه رابطه باشه یا اونقدرام مهم نیست؟؟

من چهره خودم برام مهم بود که بدلم بشینه ملاک مهمیه بنظرم 

چیزی که شما گفتین کیس خوبیه ولی اگه شک دارین جلسات اشنایت رو بیشترش کنین

چهره مهمههرکس میگه نیست اشتباه می‌کنهتو قرار کنار اون آدم راه بری قدم بزنی بخوابی رابطه جنسی هرروز ب ...

چهرشون بد نیست اطرافیانم میگن جوون خوبیه و میایم بهم چهرشون عادیه

فقط یه کم ترسیدم که نتونم دوستش داشته باشم