2777
2789
عنوان

خانمهای ارایشگر

83 بازدید | 8 پست

من ی رنگ مو پلاتینه دارم +چای عسلی+کاهی و واریاسیون دودی و بنفش 

چیو باچی قاطی کنم ی رنگ خوب در بیاد 

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرایشگرا که اینارو بهت نمیگندوست دارن بری پیش شون سم خالص بزنن به سرت و پول بگیرن

من موهام کامل پسرونس ب چن نفر زنگ زدم برا رنگ همه میگن دوسه تومن واقعانامردیه

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

موهات چه رنگیه و میخوای چه رنگی بشه؟

من اینقدر پول دادم به رنگ و مش و های لایت که آرایشگرم فرمولشو بهم گفت اما بازم مثل اون نمیشه ولی خوشرنگ میشه

خودم ترکیب میکنم شوهرم میزنه به موهام دو ماهی یکبارم میرم آرایشگاه که آرایشگر برام درست و درمون رنگ کنه

وطن ای مادر غمدیده ام.......

موهات چه رنگیه و میخوای چه رنگی بشه؟من اینقدر پول دادم به رنگ و مش و های لایت که آرایشگرم فرمولشو به ...

مشکین

فقط میخام خوشرنگ بشه و یکم روشن

اینو امتحان کن7 نچرال7 طلایی7 زیتونیهر کدام یک بند انگشت اکسیدان 6 درصد(اگر سفیدی نداره 9 درصد)رنگش ...

آخه فقط همین رنگایی ک گفتمو دارم شرایطشو ندارم برم جدید بگیرم