2777
2789
عنوان

قهریم اومدم خونه بابام

61 بازدید | 2 پست

بچها منو شوهرم یک هفته هس ک قهریم سر اینکه باباش یک ساله فوت کرده،ابنا سه تا برادرن، برادر اولیش کار نمیکنه و چون بدنش ضعیفه نمیره کار، خرج مادرشون و دون برادرشون رو این دوتا برادر میدن ،بعد اون برادرشوهرم ک خرج میده هم با بچش و زنش تو خونه مادرشوهرم زندگی میکنن اونجا میخورن،من ب شوهرم گفتم ما فقط گفته بودیم خرج دونفر رو میدیم تا وقتی اونا اونجا هسن تو پول نده، ب من میگ پول نمیدم اما در واقع میره یواشکی پول میده ب مادرش.

سر این من گفتم اگ واقعا پول نمیدی کارتات رو بزار خونه و یدونه کارت بیشتر با خودت نبر بیرون. میگه من نمیخام بخاطر ۴۰ تومن ادامس ب تو جواب پس بدم،ولی داره بهونه میاره مگ نه؟

دیشب بحثمون شد گفتش اگ ناراحتی برو ،گفتم کجا برم، گفت هرجا، منم بلند شدم رفتم خونه بابام دوساعت نشسم دوباره برگشتم ب خانوادم چیزی نگفتم البته.

وقتی برگشتم کلید نداشتم و گوشیمم ازم گرفته بود چون ب قول خودش ،خودش پول داده خریده مال اونه. در ک ردم باز کرد گف چیشد برگشتی تا دو دیقه پیش یچیز دیگ میگفتی منم هیچی نگفتم دوباره دعوامون شد رفتم عکسامونو پاره کردم و کادویی ک براش خریده بودمم پاره کردم ریختم دور، اومد گف من این همه پول دادم ب اینا تو بی لیافتی و... الانم ک میره سرکار گفتم کلید خونه رو نبر گفتش تو میخای بری خونه بابات دیگه ، الانم پی داده میبرمت یه روز مشاوره و دیشب ب من خسارت وارد کردی پولشو میگیرم... برم خونه بابام؟اخه بابام یه مشکل بدی داره اینکه ابادی ما کوچیگه هرجا بشینه میگه دخترم برگشتهمن نمیخام کسی بفهمه مخصوثا فامیلامون اما بابام ب همه میگه چ گنم

اما امروز صبح اومدم خونه بابام:))

بچها لطفا تیر بارونم نکنید من فقط حرفم اینه ک چرا اوناهم اونجا میخورن ما باید خرج بدیم

درحالی ک تا وقتی اونا اونجان باید کل خرجشو خودشون بدن 

اگه حقوقش بالاست و شماهارم ساپورت میکنه بیخیال بزار بده دم عیدی خونتو ول نکن.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی برگرد خونت و بربابات اینا چیزی نگو شب عید اوقات خودتو تلخ نکن

بخدا دیگ خسته شدم از سرکار ک میاد خونه میره تو اتاق درو مبنده اصلا سمتم نمیاد باهام حرف نمیزنه