2777
2789
عنوان

من خسته شدم حق دارم یانه

148 بازدید | 14 پست

شوهرم هرروز سردرد هست وبه قدری دیگه داره دوتا قرض مسکن افتاده

صب بیدار میشه سردرد شباباسردرد میخوابه دکتر نمیره میگه مجردی رفتم گفتن برا عصابه دارو دیونگی دادن 

فقط اعتقاد ب طب سنتی دارع اونا گفتن برا بخاره معدت هست رده یه سرت 

یه بچه چهار ماهه دارم توشهر غریبم ...نزدیک دوماه یه بیرون نرفتم جز خونه ابجیم 

یا میگه سرم درد میکنه یا میگه بچه مریض میشه دوستان نمیدونم چه کنم عاجزانه التماس دارم کمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم دارو نمیخوره

میره پیش دکتر طب سنتی

اون یارو هم بشگه بشکه بهش عرقیحات مختلف میده هیییییچ تاثیری هم نداره ولی بازم از رو نمیره و موقع سرددر و یا پا درد قرص نمیخوره و میپیچه به دست و پای من

برای همین درکت میکنم

وطن ای مادر غمدیده ام.......

شوهر منم دارو نمیخورهمیره پیش دکتر طب سنتیاون یارو هم بشگه بشکه بهش عرقیحات مختلف میده هیییییچ تاثیر ...

عزبزم من چون تنهام زندگیم داره مختل میشع ....دست تنها نمیتونم از پس این زچه بربیام یه ارایشگاه نمیتونم برم خسته شدم

بدنش مقاوم میشه ها به مسکن. نباید انقد خودسرانه استفاده کنه. باهاش حرف بزن راضیش کن دکتر بره. اگرم میگرن باشه دارو داره تا حدودی 

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

تا نره دکتر هیچ کسی نمیتونه کاری کنه مشکلش از هرچیزی میتونه باشه از دندون ،معده، ستون فقرات گردنی ،میگرن و هر مشکل دیگه ای و تا دکتر درست حسابی نره مشکلش مشخص نمیشه 

خود درمانی و علف درمانی هم افاقه نمیکنه 

همین که ازدرد سر اونجا میوفته هیچ جا نمیره هیچ کارنمیکنه اذیت کننده هست

نه منظورم خدای نکرده رفتارهای خطرناک و وحشیانه بود، نگا منم سردرد شدید و یکطرفه دارم، از پیشانی میزنه به چشم و فک و دندونم، دیگه زمستونا که میرم بیرون پیشانی بند میزنم، به سینوس هام باد نخوره، اسپری بینی مارک سزالین میزنم مداوم، تابستونا افتاب شدید نخورم و بینی رو چرب و مرطوب نگه میدارم کمک کننده س، داروهای عطاری فقط و فقط بدتر میکنه وضعیت رو بخدا 🤦‍♀️😵‍💫 غذاهایی مثل خورش سبزی هم سردر اور هست نمیخورم، کلا باید دقت کنه و کنترلش بیاد دستش وگرنه داروی میگرنم وقتی تمام شد دوباره میگرن عود میکنه متاسفانه