2777
2789
عنوان

بچه ها جون یه کمک _ آز اسپرموگرافی

| مشاهده متن کامل بحث + 3312 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نگران نباش ولی اگه از من میشنوی وقتت رو الکی تلف نکن، وضعیت آز اسپرم شوشوت مناسب نیست، اگه دکتر گفت وریکوسل داره و باید عمل شه زیر بار نرین چون معمولا جواب نمیگیرین، احتمالش پنجاه پنجاهه، هرچه سریعتر برین واسه آی وی اف، وقت خودتون رو تلف نکنین وگرنه یهو مثل من به خودت میای میفهمی ده پونزده سال گذشته، گلم امیدوارم از صراحتم نرنجیده باشی، من شخصا اگه کسی اونموقع اینجوری راهنماییم میکرد خوشحال میشدم. حالا ببین دکتر چی میگه بهم ایمیل بده کمکت میکنم
سلام به دوستای گلم.لطفا در مورد آز اسپرموگرام شوشو کمکم کنید و بگین مشکلش کجاست؟
Volume: 4.0 ml
Liquefaction: 30 min
Viscosity: Normal
PH: 7
Count: 73 Million
Progressive: 54%
Motile Sperm Concentration: 57 Million
Normal Morphology:45%
Total sperm in sample: 292 Million
Total MSC in sample: 228 Million

من مامان شدمممممممممممم

اونم به صورت طبیعی

بدون اینکه شوشو 1 دونه قرص بخوره الحمدللههههههههههه

فقط این ماه به خودش یه کم بیشتر رسید و مواد مقوی خورد

الان هفته تو هفته 10 هستم

خدایا شکرررررررررر
سلام فوزی خانم خدا رو شکر انشالله سالم به دنیا بیاد
شوشوی من هم تقریبا همین مشکل رو داره حرکتش و شکل اسپرم ضعیفه دکتر بهش کلی دارو داده میشه بگید که شوهرتون از چه داروی و یا چیز دیگه ای استفاده کرده میشه راهنمایی ام کنید
سلام حوری جان

ما رفتیم دکتر

دکتر گفت با یک آزمایش که هیچی مشخص نمی شه

برو فقط میوه و سبزیجات زیاد بخور

هیچ دارویی هم نداد

حتی 1 دونه قرص

گفت اگه تا 1 سال بچه دار نشدید اونوقت مراجعه کنید

که ما ماه سوم اقداممون الحمدلله نی نی دار شدیم