2777
2789

دیابت بارداری داشتم..الان در ساله زایمان کردم آزمایش ندادم....چند وقت یک بار مثلا بچه رو میبرم دستشویی نمیتونم خودمو کنترل کنم چند قطره ادرار میریزه...یا وقتی خیار و گوجه بخورم..یا دوغ و سردی....معذرت میخوام پارسال یکبار و امسال یکبار خودمو تو خواب خیس کردم..هر دوتاش خیار و گوجه خوردم...دیشب موقع خواب من و بچه ام دوتاییمون ۵ دقیقه یکبار ادار داشتیم...سحری ۴ تا خرما خوردم و آب الان بیدار شدم دیدم خیسم....چه مرگمه؟  

چند قطره ک طبیعی چون مثانه پر بوده 

دیشب  کم خابیده بودی یا خیلی سنگین خابیده بودی ک نتونستی از جات پاشی بری دسشدیی؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افتادگی مثانه گرفتین یا برین عمل کنین یا برین پیش متخصص زنان

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
چند قطره ک طبیعی چون مثانه پر بوده دیشب کم خابیده بودی یا خیلی سنگین خابیده بودی ک نتونستی از جات پ ...

همیشه کم میخوابم و خوابم بده...ولی میوه و آب زیاد خورده بودم خیر سرم میگم روزه بگیرم سبزیجات بخورم قندم بیاد پایین

نمیدونم..از بچگی شبی دو بار رو حتما ادرار دارم.

خب منم ۲ساعت قبل خاب مایعات بخورم شب تو توالتم 

من سزارینم ولی دکتر گفت سرفه یا عطسه یا نشستنی ک ادار چند قطره بیاد، اگه مثلنه پر بوده باشه ،مشکلی نیست ولی با مثانه خالی مشکلی هست و پیگسرس میخاد 

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

نه...فقط وقتی آب ببینم و برم تو دستشویی برای دستشویی بچه ها..

ببین پس افتادگی مثانه نیست، ولی عضلات شله و عصبی به صدای آب حساسی.

منم اینجوریم، ببین برم حمام، تو یه ربع دوش گرفتن، به صدای آب ، سه بار میرم توالت فرنگی گوشه حموم.

یه سری ورزش هکل، خیلی تاثیر داره.

ببین من قند دارم، قند باعث ادرار میشه، ولی باعث بی اختیاری نمیشه.

شما تو خونه اون ورزشها رو هر روز انجام بده، تو نت هست.

خیلی تاثیر داره.

خب منم ۲ساعت قبل خاب مایعات بخورم شب تو توالتم من سزارینم ولی دکتر گفت سرفه یا عطسه یا نشستنی ک ادار ...

با مثانه خالی اینجور نیستم.عطسه و سرفه و خنده هم اینجوری نیستم...پیش دیابت هستم ولی هر موقع سردی و مخصوصا خیار و گوجه باهم بخورم بیشتر میشه

ببین پس افتادگی مثانه نیست، ولی عضلات شله و عصبی به صدای آب حساسی.منم اینجوریم، ببین برم حمام، تو یه ...

چند سال پیش که خیلی اذیت بودم ی مدت انجام دادم واقعا خوب بود برام...از قند خیلی میترسم..

میترسم..از قند...دکتر میرم قند باشه اینجوریه؟

خب یه ازمایش بده شایدم اصلا از قند نباشه.. اخه همسایه ماهم یه خانمی بود میگفت چند وقته هی تکرر ادرار دارم بعضی وقتام اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم. رفت دکتر فهمیدن قندش بالاست.. حالا شاید مشکل تو از مثانه باشه. بهتره دکتر بری