2777
2789

آره عزیزم اگه دیشب قصدشو داشتی الانم روزه ای ربطی به بیدار شدن نداره فقط نمازت قضا شده 

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول ماه رمضان نیت کنی برای روزه گرفتن کافیه.

بله میتونی روزه بگیری اگه از سحر چیزی نخوردی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ای کاش ساعت تنظیم کنی واسه اذان صبح بیدار بشی نماز اول وقت یه چیز دیگه هست لااقل نمازت قضا نشه

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
ساعت ۲ بیدار شدم باز خوابم گرفت نباید میخوابیدم

خدا میبخشه عزیزم ولی حیفه همون سر ساعته اذان بذار اگر میبینی ممکنه ساعتو قطع کنی بخوابی،گوشیو با فاصله بزار تا بخاطرش بلند بشی خاموشش کنی هوشیار میشی،یا دو بار تنظیم کن تا دوبار بیدار بشی

اگر نمازمو نخونم روزه قبوله؟بخدا دارم دیوونه میشم

آره قضا شده ،هروقت تونستی امروز قضای صبحتو بخون روزه ات درسته 

چشم حتمامن الان موندم که روزم باطله یا قبوله

روزه ات درسته عزیزم