2777
2789

تحریک گلو و سرفه دیشب داشتم شک نکردم از اسپری کلا سه شب استفاده می کنم شب اول اوکی بود البته خب سرم و هیدروکورتیزون و... دریافت کرده بودم شب اول...

دیشب هم که دچار تحریک شدید گلو و سرفه پی در پی شدم به اسپری شک نکردم.امشب احساس کردم بعد مصرف اسپری که اون حالت دیشب دوباره اینجاد شد و شک دارم به اسپری،تو اینترنت تحقیق کردم عوارض جانبی خارش گلو و ... زده بود به کل اما نفهمیدم اصلا مشکل من دقیقا اون موارد هست یا نه...

شرایط دکتر رفتن ندارم و الان واقعا ولی می ترسم.چه کنم خطرناکه؟کسی میدونه؟

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

توی گوگل بزن سایت نوبت واردش شو یه قسمت داره سوال از پزشکان برو اونجا بپرس تا یکی دو ساعت دیگه نهایتا میان جواب میدن یکی دوتا دکتر بهت

اونجا معتبر تره اینجا سوال پزشکی نپرس

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏
توی گوگل بزن سایت نوبت واردش شو یه قسمت داره سوال از پزشکان برو اونجا بپرس تا یکی دو ساعت دیگه نهایت ...

خدا خیرت بده

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا خیرت بده

شما همیشه تاپیک آیت الکرسی می زاری...میشه بپرسم روزی چن تا می خونید؟...و برای حاجت روایی هاتون موثر بوده؟

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

شما همیشه تاپیک آیت الکرسی می زاری...میشه بپرسم روزی چن تا می خونید؟...و برای حاجت روایی هاتون موثر ...

بله بسیااار موثر بوده در زندگیم با حصور ذهن و قلب و به آگاهی از اونچه میگم میخونم و واقعا زیاد میخونم و خیلیییی خم تاثیر دیدم ازش