2777
2789
عنوان

اگر در خیابون ببینید

78 بازدید | 5 پست

مادری یا پدری بچه اش رو میزنه واکنش نشون میدید؟یا با جمله ی تو تربیتش دخالت نکنم خودتونو توجیهه میکنید؟

واقعی بگید

حتی مثلا در یک مهمانی فرض کنید این اتفاق بیافته

خیابون که نه من زیاد شجاع نیستم ولی مهمونی چرا با بقیه همفکری میکنم ببینم چیکار میشه کرد

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قبل بچه دار شدنم بود میزدم تو دهن پدر و مادرش ولی الان نه سکوت میکنم چون جای اون پدر مادر نیستم کارشون اشتباهه ولی واقعا بعضی وقتا دیگه ظرفیت آدم تکمیل میشه و نمیشه کاری کرد وگرنه عزیزتر از بچه واسه پدر و مادرش هیچ کس نیست دایه دلسوز تر از مادر نباشیم

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

اگه قبل بچه دار شدنم بود میزدم تو دهن پدر و مادرش ولی الان نه سکوت میکنم چون جای اون پدر مادر نیستم ...

دیگه باید صبرشون رو بالا ببرن وقتی مسئولیت پذیرفتن 

طفل معصوم گناهی نداره

دیگه باید صبرشون رو بالا ببرن وقتی مسئولیت پذیرفتن طفل معصوم گناهی نداره

یه روزی به حرفام میرسی منم مثل شما بودم ولی بچه تا بچه داریم من پسرم فوق العاده شیطون و فوق العاده رو اعصاب هست عمدا کاری میکنه که عصبیت کنه حتی شوهرم که بیخیال هست و ریلکس هم گاهی عصبی میشه من کتک زدن رو قبول ندارم چون بچه دفعه بعد رفتار بدتری از خودش نشون میده ولی عصبانیت و خستگی هم طبیعی هست ما آدم هستیم و یه ظرفیت مشخص داریم

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞