سلام خانمها ۶ روزه زایمان طبیعی کردم عفونت کرده بودن زخمام رفتم دکتر پماد و دارو داد
امروز وقتی با گاز استریل خشکش میکردم دیدم یکی از نخ ها باز شده افتاده روش
به نظرتون طبیعیه؟
تجربه مشابهی داشتین؟
گفتن قدرت کلمات را دست کم نگیر برا همین نوشتم من خوشحالم دخترم السا ۱۴۰۳/۱۲/۶ ساعت ۱۳:۱۲ تموم زندگیم شدی«قدیمامیگفتن به چشم به هم زدنی میگذره، من میگم نه پوستت کنده میشه تابگذره ولی وقتیکه گذشت شایدبه اندازه یه چشم به هم زدنی هم برات مهم نباشه پس غصه نخورسال بعدبه همینجایی که الان هستی میخندی😉»
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گفتن قدرت کلمات را دست کم نگیر برا همین نوشتم من خوشحالم دخترم السا ۱۴۰۳/۱۲/۶ ساعت ۱۳:۱۲ تموم زندگیم شدی«قدیمامیگفتن به چشم به هم زدنی میگذره، من میگم نه پوستت کنده میشه تابگذره ولی وقتیکه گذشت شایدبه اندازه یه چشم به هم زدنی هم برات مهم نباشه پس غصه نخورسال بعدبه همینجایی که الان هستی میخندی😉»
برا منم عفونت کرد بخیه هام باز شده بود دوباره رفتم بخیه شدم بخیه دومم هم باز شده بود الان همینجور کج ...
جذبی بود مال شما هم؟
اولین بخیه ام جذبی بود دومی تا یک ماه و نیم بعد از زایمانم بود رفتم کشیدم ولی همونم یکی دوسال بعد رفته بودم دکتر زنان گف چرا انقد بازی باید ترمیم کنی....