2777
2789
عنوان

ورم ناگهانی تو خواب

109 بازدید | 17 پست

سلام خانوما تو ده روز بار دومه تو خواب صورتم خیلی ورم میکنه خیلی زیااااد، تا صبح خیلی مونده ک برم دکتر، اونسری گفتم حتما آلرژی داشتم ب چیزی الان مشکوک شدم نکنه مرضی دارم، شما همچین چیزی دیدید یا شنیدید چی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟ 

خواب تنها پناهم🥺🥺🫣🫣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی بار اینجوری شدم دکتر نتونست تشخیص بده گفت حتما به چیزی آلرژی داری ی آمپول ضد حساسیت بهم داد زدم هنوزم نمی‌دونم سزروی اینجوری شدم ،من انگشتام پف کرد الآنم گاهی حس میکنم پف کردن ولی جدی نمی‌گیرم شایدم حسم الکیه 

من ی بار اینجوری شدم دکتر نتونست تشخیص بده گفت حتما به چیزی آلرژی داری ی آمپول ضد حساسیت بهم داد زدم ...

من صورتم خیلی زیاد انگشتم میره تو تو ده روز بار دومه

خواب تنها پناهم🥺🥺🫣🫣

من اینجوری بودم همش چشمم پف داشت انگارتازه ازخواب بیدارشدم تیروئید داشتم

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

خب شما به چیز دیگه آلرژی داده صورتت فکر کن ببین چه چیز جدیدی خوردی ضمن اینکه ممکنه قبلا مشکلی نداشته ...

زدم گوگل گف ورم صورت خیلی ناگهانی علائم سرطان ریس منم اسم دارم ارثی

خواب تنها پناهم🥺🥺🫣🫣