من یبار عروسکو دیدم حرف زد اما کسی حرفمو باور نکرد منم دیگه ازش حرف نزدم دنیای بچه ها واقعا عجیبه
منم ابتدایی بودم فکر کنم کلاس چهار و پنج بودم یه شب از خواب بیدار شدم دیدم عروسک خرسیم داره دست و پاشو تکون میده گفتم حتما خوابم هنوز چند بار چشمام رو باز و بسته کردم دیدم نه واقعا داره دست و پاشو تکون میده سریع دویدم مامانمو بیدار کردم اومدیم دیدیم تکون نمیخوره😐
داشتن یه خونه حیاط دار خیلی بزرگ با کلی درخت و گل و گیاهان و حیوانات زیاد و چندین دیجیمون😁
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
تو خاله بازیامون من همیشه عروسکمو میدادم به مامانم میگفتم دخترم پیشت بمونه من میرم سرکار. اون زمان ه ...
دختر منم همین کارو. میکنه
امیدوارم مث شما به خواسته هاش برسه
به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404..... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51