2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جراح قلب بشم وبتونم یه خونه قشنگ یاحالاچی میگن یه مکان برای بچه های بی سرپرست بزنم وخودم همیشه بهشون سربزنم ازته قلب دوسشون داشته باشم...

هیچکدوم نشدخدابزرگه ته قلبم میگه یه روز به دومی میرسم حالاشایدیه لول پایین تر

منو پسر خواهرم ک دهپماه فاصله سنی داریم قدیما از این ضبط صوت بود نوار میخورد ما نوار هارو می‌شکستیم تو حیاط ب بند لباسا همه جا رو ریسه می‌کشیدم با پولمون بادکنک چندتا میخریدیم مثلا جشنه پسر خواهرم آهنگ می‌خوند من میرقصیدم 

💚🌱

من رو زانوم روسری میبستم عروسش میکردم اون زانومم دوماد بود لخت لخت

خیلی قشنگه

تو بچگی خیلی زبون دراز بودم با خودم میگفتم محاله من کسی چیزی بگه سکوت کنم الان دربرابر همه سکوت میکنم

بچه بودم میگفتم نویسندگی خیلی سخته دقیقا مثل خدا که باید سرنوشت یه ادم بنویسیم الان بیشترین کاری که میکنم مینویسم🥲

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

همبازی بچگیام همسرم بود انگار باهم بزرگ شدیم. من خییییلی شیطون بودم اون اروم بوده بار زدم گلدون تو خ ...

اینقدر شیطون بودم اصلا به اینکه فکر کنم چیکاره بشمو اینا فکر نمیکردم

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

اوخی چ جنتلمن

آره خیلی کیوت بود :) 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

28سالمه دوتا بچه دارم که حساسیت دارن به حیوونا دستو پامو بستن با اینحال پارسال شیش تا بچه گربه بی ما ...

عزیزم سنت کاملا با سن فعال ها مرتبطه تو گوگل سرچ کن باید بری سازمان بسیج فکر کنم اونجا راهنماییت میکنن اصلا اسیبی هم به بچه ها وارد نمیشه

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

عزیزم 💔 پدر منم معتاد بود قبل به دنیا اومدن من و خواهر دوقلوم وقتی ما اومدیم ترک کرد و دیگه سمت اش ...

افرین به اراده پدرت

من شاید از هفت سالگی این رویا رو دارم الانم ۲۹ سالمه هنوز دعاهام قبول نشده...