2777
2789

داستان مینوشتم وخیلی ذهن خلاقی داشتم دوست داشتم نویسنده یا معلم بشم ولی شوهر کردم رید تو تمام ارزوهامو پیشرفتایی که میتونستم بکنم 

الان خانه داری بیش نیستم

من همونم که تو تاپیک بغلی ازش حرف میزنن😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط و فقط از ایران برم و اونجا ازدواج کنم

انشالله بری و موفق شی با ی زن خوشگل هم ازدواج کنی 🤣😂 هر سالی سه قلو بیاره برات ۶ تا بچه داشته باشی اسماشون متیو نانسی الکس مایا تانیا دانی اسم زنتم سوفیا

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

مهندس بشمشدم😁

بچه مهندس

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بنظر خودم خیلی غم انگیزهاینکه پدرم مواد رو بزاره کنار...

انشالله بزاره کنار 😮‍💨

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

خونه سقف شیروانی فانتزی مث کارتنای رنگی🥺

ازدواج با بازیگر خارجی ک اسمشو نمیدونم اونوقتا ی سریال پلیسی ازش پخش میشد🤣

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

شبها که میخواستم‌بخوابم خدا رو به خودش قسم میدادم که صبح که بیدار میشم یه گونی پول بذاره واسم بالا سرم . دلم میسوخت میدیدم مادرم همیشه از وضعیته مالیمون داره عذاب میکشه .

آرزوم این بود در آینده معلم بشم که نشدم .شاغل بودم و همسرم بعد از ازدواج هم نذاشت کار کنم