2777
2789
عنوان

دختر من لمسیه داره به مشکل میخوره

270 بازدید | 22 پست

برا کسایی که نمیدونن بچه ها از بدو تولد سه دسته هستن تخرکی.لمسی.دقتی .دختر کوچیکم که الان 4سالشه لمسیه یعنی وقتی میخواد با کسی ارتباط بگیره به پوست طرف دست میزنه مثلا میخواد با من حرف بزنه مدام بهم دست میزنه یا اگه مضطرب بشه خودشو میچسبونه به کسی که نزدیکشه شب تا صبح هم دستش او پیرهن منه با اینکه کاملا خوابه از لحظه تولدش همین بود بعد الان بخاطر فرهنگ ایران مردم بد بهش نگاه میکنن فکر میکنن منظور داره کارشم ازرو اراده نیست کاملا ناخداگاهه بعد الان مهد کودک میره یه مادرا اومده گفته فلانی دختره چرا به پسر من دست زده بابا اینا کلا 4سالشونه من الان چجور به بچه بفهمونم چی بگم که روحیش خراب نشه نمیدونم اگه تجربه داشتید ممنون میشم راهنماییم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب همه به بچه ۴ ساله آموزش دادن که اجازه نده کسی بدنتو لمس کنه و اگه اینکارو کرد اعتراض کن یا به بقیه بگو

اون پسربچه هم طبق آموزشش عمل کرده و گفته

دیگه نمیشه به بچه ها گفت نه فلانی لمسیه اشکال نداره دست بزنه بی منظوره! اون یکی منظور داره!

ولی خب اینکه شما باید چکار کنی من تجربشو ندارم که نظری بدم

از مشاور باید کمک بگیرین 

مشاور کمک بگیر

شرمنده بلانصبت مشاورامون تو این مسایل گاون تاحالا پیش چند نفر رفتم براش جوابی نداشتن یکیشون که گفت ولش کن وقتی چند نفر دعواش کردن دیگه نمیکنه 

گناه دارن بچه ها الان من اگه بهش بگم نکن دلش میشکنه فکر میکنه کارش اشتباه بوده نه اینکه بقیه در اشتب ...

با یه روانشناس کودک مشورت کن عزیزم

نی نی سایت پر از مادرایی هست که تو تربیت بچه های خودشون موندن جسارت نباشه به مادرای عزیز

اما واقعا هست

بهتره سوالتو از یه ادمی بپرسی که استاد این کار هست

خب همه به بچه ۴ ساله آموزش دادن که اجازه نده کسی بدنتو لمس کنه و اگه اینکارو کرد اعتراض کن یا به بقی ...

منم گلم از بچه نیست وقتی اون بچه میره به مادرش میگه فلانی پستمو رفت که دیگه مثلا میتونه به بچش بگه منظوری نداره کوچولوعه اگرم دوست نداری نذار دستتو بگیره بگو خوشم نمیاد نه اینکه بیاد اعتراض بیاره جلوشو بگیرید

حتما مشاور برواتفاقا باید از همین سن کم شروع‌ کنی عادتو ترک کنهمن معلم همه رنج‌سنی بودم میدونم بعدا ...

مشاور پیش دوتا رفتم تخصص کودکانم بودن ولی گفتن ولش کن خود از بقیه ترد بشه دست برمیداره

به نظرم کم کم با دخترتون حرف بزنین و یادش ردین  که نکنه این کارو.. تا سن مدرسه از سرش بیوفته

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

مشاور پیش دوتا رفتم تخصص کودکانم بودن ولی گفتن ولش کن خود از بقیه ترد بشه دست برمیداره

نه اصلا نزار این اتفاق بیوفته اعتماد به نفسشو از دست میده کم کم منزوی میشه شاید یک درصد افراد با ترد شدن به خودشون بیان بقیه تاثیر منفی میگیرن . مشاورتو عوض کن ، من تاجایی که روانشناسی بچهارو میدونم میگم ، باهاش صحبت کن کم کم لمس افراد بجز نزدیکانو توی رفتارای منفی بذار ، از طریق کارتون نقاشی ، جدول کشیدن

نه اصلا نزار این اتفاق بیوفته اعتماد به نفسشو از دست میده کم کم منزوی میشه شاید یک درصد افراد با ترد ...

خیلی بازیگوشو حواس پرته مثلامیگه برم دسشویی بعد میره تو یادش میره چیکار داشته اب بازی میکنه میاد بیرون تازه یادش میوفته کارشو انجام نداده در موردلمس نکردن بقیه هم چون کلا حواسش نیست یادش نمیمونه دست نزنه ورنه من روزیچند بار بهشمیگم ولی میفهمم همون لحظه فراموش کرده