دختر خواهرشوهرم گفت انشا بنویسم براش موضوعش هم اینه
فکر های سیاه و سفید من
هیچی به ذهنم نمیرسه... من قلم قوی دارم رمان می نویسم ولی الان ذهنم خالیه... چند وقته به خاطر مشکلاتی که با خانواده ام دارم از رمان نوشتن و همه چی فاصله گرفتم و الان سختم شده درضمن هر چی هم بنویسم برای یه دختر ۱۴ ساله زیادی میشه انگار
آنچه انسان برای ادامه زندگی نیاز دارد مسیری روشن است
پس به افکار سفیدت عمری طولانی ببخش
و افکار سیاه را کمرنگ کن و.....
(👰♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هرگونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️
(👰♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هرگونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️