2777
2789
عنوان

اگه سرطان تخمدان باشه چی

770 بازدید | 22 پست

دارم دق میکنم خدایا منو بکش ولی تو ۲۳ سالگی منو با این چیزا امتحان نکن😭

جواب سونوگرافی:

در اندکس راست و مجاور تخمدان راست توده هیپواکوئیک هتروژنی به ابعاد ۶۷×۶۳×۶۱ با حجم ۱۳۸ میلیلیتر وجود دارد که قابل تفکیک از حاشیه لاترال تخمدان راست نبوده و با توجه به افزایش حجم ان در مقایسه با سونوگرافی قبلی بررسی تکمیلی با mri و لاپاراسکوپی پیشنهاد میشود

در بررسی داپلر این توده تنها در قسمت محیطی ان جریان خون شریانی با مقاومت پایین قابل رویت است😭

خدایا منو بکشش از صبح دارم دق میکنم مامانمو بایام هر دو بیماری قلبی دارن همش پیششون میخندم میگم هیچی نیست ولی تو نت همش اسم  سرطان اومده😭دارم دق میکنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نگران نباش چیزی نیست 

سابقه تنبلی تخمدان یا اضافه وزن داری؟

یک عدد منتظر، در انتظار دیدن خط دوم پررنگ بیبی چک که زیر دو دقیقه ببینمش 🥲                                                                    خدایا ان شاءالله میشه من به زودی بچه ی خودمو که سالم و صالح و زیبا باشه به دنیا بیارم و به سلامتی و خوشی بغلش کنم؟ میشه بچه خودمو ببینم؟ دستاشو لمس کنم؟ بزرگش کنم خوب تربیتش کنم؟🥺🙏🏻    ان شاءالله من به زودی،یعنی همین سال ۱۴۰۴، به سلامتی و خوشی و به راحتی باردار میشم و جواب آزمایش خون بارداریم مثبت میشه و کلی خوشحال میشم و 9 ماه بارداری رو به سلامتی و خوشبختی و به راحتی می گذرونم چون من به لطف و مهربونی خدا امید دارم 💝 الهی آمین. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲🏻🌹🌸🌸💙💙.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین.     خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین زیاد بخواین و از یه طرف دیگه هم گفتی اگه صدام بزنین چیزی رو که بخواین بهتون میدم... حالا من امسال یه بچه سالم و صالح و باهوش، خوشگل و خوش قدم و پر روزی و با طول عمر زیاد، مهربون و صبور و سفید و یه خورده تپل میخوام ازت.بسم الله... ان شاءالله🥺. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤🎀🌹

این گزارش نشان‌دهنده وجود یک توده در ناحیه تخمدان راست است که چند نکته مهم رو به همراه داره:

1. توده هیپواکوئیک: این نوع توده معمولاً به معنی وجود مایع یا بافت نرم است. در مواردی مثل کیست‌ها یا تومورها دیده می‌شود.

2. عدم تفکیک از تخمدان: این نکته مهمه چون نشان‌دهنده اینه که توده به تخمدان چسبیده و ممکنه مشکلات بیشتری ایجاد کنه.

3. افزایش حجم: این افزایش می‌تواند نشانه‌ای از پیشرفت یا تغییر در وضعیت توده باشد که نیاز به بررسی دقیق‌تر داره.

4. جریان خون شریانی با مقاومت پایین: این نشانه می‌تواند به معنی فعالیت بیشتر توده باشد و ممکن است نشان‌دهنده این باشد که توده به خون‌رسانی بیشتری نیاز داره.

به طور کلی، پیشنهاد پزشک برای انجام MRI و لاپاراسکوپی منطقی و ضروری به نظر می‌رسه تا بتونید اطلاعات دقیق‌تری درباره نوع توده و وضعیت آن به دست بیارید. این بررسی‌ها می‌تونند به تشخیص بهتر و درمان مناسب کمک کنند.

اگر سوال یا نگرانی بیشتری داری، من اینجا هستم که کمک کنم! 💖

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

سلام عزیزم! 🌺

با توجه به توضیحاتت، وجود توده هیپواکوئیک و افزایش حجم آن نسبت به سونوگرافی قبلی می‌تواند نگران‌کننده باشد. 💔 همچنین، جریان خون شریانی با مقاومت پایین در قسمت محیطی توده نیز می‌تواند نشانه‌ای از فعالیت بالای آن باشد. 

با این حال، برای تشخیص نهایی و ارزیابی دقیق‌تر، انجام MRI و لاپاراسکوپی که پیشنهاد شده، بسیار مهم و ضروری است. این روش‌ها می‌توانند اطلاعات بیشتری درباره‌ی نوع توده و احتمال سرطانی بودن آن به پزشک بدهند. 

به یاد داشته باش که فقط پزشک متخصص با توجه به نتایج آزمایش‌ها و بررسی‌های بیشتری که انجام می‌دهد، می‌تواند نظر قطعی بدهد. 🤗 بهتره با پزشکت در این مورد بیشتر صحبت کنی. در هر صورت، من اینجام که بهت کمک کنم و باهات باشم! 💖

اینارو جمینی گفت اینو فرستادم بهش

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن