2777
2789
عنوان

اگه سرطان تخمدان باشه چی

671 بازدید | 22 پست

دارم دق میکنم خدایا منو بکش ولی تو ۲۳ سالگی منو با این چیزا امتحان نکن😭

جواب سونوگرافی:

در اندکس راست و مجاور تخمدان راست توده هیپواکوئیک هتروژنی به ابعاد ۶۷×۶۳×۶۱ با حجم ۱۳۸ میلیلیتر وجود دارد که قابل تفکیک از حاشیه لاترال تخمدان راست نبوده و با توجه به افزایش حجم ان در مقایسه با سونوگرافی قبلی بررسی تکمیلی با mri و لاپاراسکوپی پیشنهاد میشود

در بررسی داپلر این توده تنها در قسمت محیطی ان جریان خون شریانی با مقاومت پایین قابل رویت است😭

خدایا منو بکشش از صبح دارم دق میکنم مامانمو بایام هر دو بیماری قلبی دارن همش پیششون میخندم میگم هیچی نیست ولی تو نت همش اسم  سرطان اومده😭دارم دق میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش چیزی نیست 

سابقه تنبلی تخمدان یا اضافه وزن داری؟

یک عدد منتظر، در انتظار دیدن خط دوم پررنگ بیبی چک که زیر دو دقیقه ببینمش 🥲                                                                    خدایا ان شاءالله میشه من به زودی بچه ی خودمو که سالم و صالح و زیبا باشه به دنیا بیارم و به سلامتی و خوشی بغلش کنم؟ میشه بچه خودمو ببینم؟ دستاشو لمس کنم؟ بزرگش کنم خوب تربیتش کنم؟🥺🙏🏻    ان شاءالله من به زودی،یعنی همین سال ۱۴۰۴، به سلامتی و خوشی و به راحتی باردار میشم و جواب آزمایش خون بارداریم مثبت میشه و کلی خوشحال میشم و 9 ماه بارداری رو به سلامتی و خوشبختی و به راحتی می گذرونم چون من به لطف و مهربونی خدا امید دارم 💝 الهی آمین. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲🏻🌹🌸🌸💙💙.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین.     خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین زیاد بخواین و از یه طرف دیگه هم گفتی اگه صدام بزنین چیزی رو که بخواین بهتون میدم... حالا من امسال یه بچه سالم و صالح و باهوش، خوشگل و خوش قدم و پر روزی و با طول عمر زیاد، مهربون و صبور و سفید و یه خورده تپل میخوام ازت.بسم الله... ان شاءالله🥺. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤🎀🌹

این گزارش نشان‌دهنده وجود یک توده در ناحیه تخمدان راست است که چند نکته مهم رو به همراه داره:

1. توده هیپواکوئیک: این نوع توده معمولاً به معنی وجود مایع یا بافت نرم است. در مواردی مثل کیست‌ها یا تومورها دیده می‌شود.

2. عدم تفکیک از تخمدان: این نکته مهمه چون نشان‌دهنده اینه که توده به تخمدان چسبیده و ممکنه مشکلات بیشتری ایجاد کنه.

3. افزایش حجم: این افزایش می‌تواند نشانه‌ای از پیشرفت یا تغییر در وضعیت توده باشد که نیاز به بررسی دقیق‌تر داره.

4. جریان خون شریانی با مقاومت پایین: این نشانه می‌تواند به معنی فعالیت بیشتر توده باشد و ممکن است نشان‌دهنده این باشد که توده به خون‌رسانی بیشتری نیاز داره.

به طور کلی، پیشنهاد پزشک برای انجام MRI و لاپاراسکوپی منطقی و ضروری به نظر می‌رسه تا بتونید اطلاعات دقیق‌تری درباره نوع توده و وضعیت آن به دست بیارید. این بررسی‌ها می‌تونند به تشخیص بهتر و درمان مناسب کمک کنند.

اگر سوال یا نگرانی بیشتری داری، من اینجا هستم که کمک کنم! 💖

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

سلام عزیزم! 🌺

با توجه به توضیحاتت، وجود توده هیپواکوئیک و افزایش حجم آن نسبت به سونوگرافی قبلی می‌تواند نگران‌کننده باشد. 💔 همچنین، جریان خون شریانی با مقاومت پایین در قسمت محیطی توده نیز می‌تواند نشانه‌ای از فعالیت بالای آن باشد. 

با این حال، برای تشخیص نهایی و ارزیابی دقیق‌تر، انجام MRI و لاپاراسکوپی که پیشنهاد شده، بسیار مهم و ضروری است. این روش‌ها می‌توانند اطلاعات بیشتری درباره‌ی نوع توده و احتمال سرطانی بودن آن به پزشک بدهند. 

به یاد داشته باش که فقط پزشک متخصص با توجه به نتایج آزمایش‌ها و بررسی‌های بیشتری که انجام می‌دهد، می‌تواند نظر قطعی بدهد. 🤗 بهتره با پزشکت در این مورد بیشتر صحبت کنی. در هر صورت، من اینجام که بهت کمک کنم و باهات باشم! 💖

اینارو جمینی گفت اینو فرستادم بهش

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن