2777
2789
عنوان

پدرشوهرم برای پسراش خونه خرید دارم آتیش میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4978 بازدید | 120 پست
ادبتو نگه دار بفرما از تاپیک برو بیرون مجبورت نکردم بیایی نظر بدی اینجا تنها جایی ناشناس دردودل کنی ...

والا من از کل سایت میرم بیرون خودمو راحت میکنم 

پس دیگه از دست پدرشوهر و برادر شوهر ناراحت نباش از دست شوهر خودت دلخور باش 

بعدشم بهت بر نخوره دیگه .. گفتی برای توعم گرفته خونه حالا چی میخوای بگی؟ میگه گرفتم برا توعم دیگه 

والا قبول کن گیرت روی متراژه خونشونه رفته تو مخت 

تنها اینکه علاقه ندارم با پول شریکی همسرم برای پسر علافش خونه بخره اونم کار کنه زحمت بکشه نوش جونش م ...

شوهرت از اول مگه چیزی داشته که میگی شریکن هرچیزی هم هست پدرش لطف کرده 

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرت مگه دستمزد نمیگیره به خاطر کاری که می‌کنه ؟ حتما باید معلوم کنن این قضیه رو ،با زبون خوش از زی ...

سر همون که نمیخام دعوا کنم و خودمو سیاه کنم اینجا تاپیک زدم  چون واقعا نتونستم بکشم

دستمزد نیست شریکن یجورایی 

بابات قبل از شوهرت شاغل بودهپول خووشه.از سهم پسرش برنداشته که.تازه میتونست شوهرت رو کنار دستش نیاره

تا عمر داشته پدربزرگ شوهرم پیشش بوده الانم همسر من 

تنهایی نمیتونه اداره کنه که

چرا آتیش گرفتی حالا کمتر حسودی کنبرا شمام کم نذاشته در واقع فرقی نذاشته در حالی که وظیفه ش نبوده شما ...

عزیزم تنها پول خودش نیست با همسرم شریکن 

برادرشوهرمم کار کنه زحمت بکشه 

نوش جونش

تنها اینکه علاقه ندارم با پول شریکی همسرم برای پسر علافش خونه بخره اونم کار کنه زحمت بکشه نوش جونش م ...

اونم زحمتای خودشو حتما میکش به روش خودش قرار نیست ک صبح به صبح لیستی از کارایی ک کرده تقدیم شما بکن

سر همون که نمیخام دعوا کنم و خودمو سیاه کنم اینجا تاپیک زدم چون واقعا نتونستم بکشمدستمزد نیست شریکن ...

کلا شراکت خانوادگی بدترین چیزه

یکی کار می‌کنه ،یکی دیگه میخوره 

حالا اونیکی هم کم کم بکشن بیارن توی کار 

همسرت صبح ها بره، اون بعد از ظهرها 

خودشو زده به پررویی که چه بشه؟ 

شوهرت از اول مگه چیزی داشته که میگی شریکن هرچیزی هم هست پدرش لطف کرده

بقول مادرشوهرم تا عمر داشته باباش نگه اش داشته حالا پسرش 

فقط سرمایه داره یه کف دستش عرضه نداره

اونم زحمتای خودشو حتما میکش به روش خودش قرار نیست ک صبح به صبح لیستی از کارایی ک کرده تقدیم شما بکن

برادرشوهرم؟

نمیره سرکار کلا 

رفیق یه کافه کلا اونجاست یا ویلا و باشگاه 

با دخترا 

چرا همه انیس رو گفتن واجب شد فیلم ستایش رو ببینم مواد لازم نیست داره پیشش

چون شخصیتت دقیقا عین همون انیسه😂 ی مرده بود اسمش حشمت فردوس بود که دوتا پسر داشت پسر اولیش صابر دقیقا عین شوهر شما با پدره کار میکرد اسم زنش انیس بود و دوتا دختر داشت... پسر دومش طاهر ی دختر داشت ی پسر... از اونجایی که حشمت فردوس به پسر علاقه داشت... انیس از شدت فشار و حسادت مبادا به برادرشوهره پولی برسه مواد میذاره تو ماشینش طاهر بدبختو به کشتن میده... از اونجایی که خدا هم چوب به دست اماده بود پدر انیس رو در میاره... انیس سکته میکنه و لال میشه و از گردن به پایین افلیج

کلا شراکت خانوادگی بدترین چیزهیکی کار می‌کنه ،یکی دیگه میخوره حالا اونیکی هم کم کم بکشن بیارن توی کا ...

اون کلا نمیرهه ظهرم میرفت راضی بودم من 

بیچاره همسرم از ۴ تا ۶ بدو بدو میرسه باشگاه 

صبح تو دفتر شب تالار 

بعد برادرشوهرم: بابا اینو میخام بابا اونو میخام داداش چرا من از اینا ندارم ‌و.‌.

چون شخصیتت دقیقا عین همون انیسه😂 ی مرده بود اسمش حشمت فردوس بود که دوتا پسر داشت پسر اولیش صابر دقی ...

خیلی دوست دارم ببینم وقتی با پول همسرت برای برادرشوهرت خونه بخرن واکنشت چیه😂😂😂

ببینم انیس میشید یا داعش 

نه شما گلم بلکه کل کاربرا که قضاوت کردن