2777
2789
عنوان

کاربران قدیمی لطفا تشریف بیارن

423 بازدید | 38 پست

سلام خوشگلا چند روزه تو فکر کاربر شادی هستم که مشهد بود البته کاربری قدیمش رونیکا مامان آرنیکا بود تاپیک معروفی داشت به اسم عشق اشتباه من کسی ازش خبری داره؟شادی جان اگه خودت ناشناس هستی لطفا یه خبری حتی تو خصوصی شده بده خیلی به فکرتم

نه...من هرگز نمی نالم.قرن ها نالیدن بس است.می خواهم فریاد بزنم. اگر نتوانستم سکوت می کنم.نالیدن فرزندان ماکیاولی را خشنود می کند...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای یه کاربر قدیمی پیدا نشدا خخخخححححححخخخخ

نه میبینی دختر همه نود شش ها سایت رو گرفتن

نه...من هرگز نمی نالم.قرن ها نالیدن بس است.می خواهم فریاد بزنم. اگر نتوانستم سکوت می کنم.نالیدن فرزندان ماکیاولی را خشنود می کند...
اره والا .بیا ماهم بریم اینجا چیکار میکنیم😃

نه مقاومت کن خخخ سنگر رو خالی نکن

سلام صهبا جان😘من تاپیکش یادمه ولی خبری ازش ندارم😞

سلام المیرا جانم ممنونم ازت کاش خبری میداد از خودش

خیلی هام بخاطر این تغییر ورژنها کاربریشون رو از دست دادن دوباره ساختن مثل خودم

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
نمیدونم من قدیمی ام یا جدید اما راجع به سوالت منم نمیدونم.

اوه ببین کی اومده؟چه عجب دختر. بارداری؟مبارکه به سلامتی