2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر راحت همچی عادی شد..

از همون ۸  ۹ سال پیش که کار بیشتر هم به این صنعت کشید مونده بودیم، یعنی کسی باور نمیکرد، اما حالا خیلی راحت این چیزای مزخرف رواج پیدا کرد.. واقعا باید متاسف شد، فرهنگ الان خیلی راحت از بین میره، تو عجب زمونه‌ای گیر افتادیم هعی..

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•
ماهواره چیه؟ میتونم بپرسم اگه اشکالی نداره؟

مانهوا کتاب مصور کره‌ایه، اما این ژانرایی که ایشون میخونه اصلا به درد نمیخوره و برای همجنسگراها و گیاست، واقعا نمی‌دونم منظورش از زدن همچین تاپیکی تو همچین سایتی چیه

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

مانهوا یوری یا به انگلیسی Yuri Manhwa در کره ژانری است که بیشتر توسط زنان برای زنان نوشته شده و روابط همجنسگرایانه بین زنان را به تصویر می‌کشد.

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

انیمه جوجوتسو کایسن خیلی خوبه ژاپنی هست کتابش هم هست

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌