2777
2789

ادما از قشرای محتلف با دیدگاهای زمین تا اسمون متفاوت از زندگی شما نظر میدن و ممکنه روتون اثر بزارن 

شاید حتی در لحظه هم اثر نزاره ولی بعضی جملات ریز روی ناخودآگاه میمونن و باعث تصمیای بزرگتر میشن

« إبقِ قَویاً فَقِصّتُکَ لم تَنتَهي بَعْد »قوی بمان، زیرا قصه‌‌ات هنوز به پایان نرسیده.✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم عاقلی میخوام اگه میش نظرتو راجب مشکلم بدونم یه نفر بدی کرده بهم موندم برم خفتش بدم یا ن امروز از وقتی فهمیدم خیلی حالم بد شد چون از اعتمادم سو استفاده کرد تو اولین تاپیک امروزم گفتم میشه بخونی نظرتو بگی❤️

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

دقیقا

کاش بدونن 

متاسفانه بیشتر کاربرها سن کمی دارن و تجربه زندگی مشترک رو ندارن.رو هوا یه حرفی میزنن

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

بنظرم عاقلی میخوام اگه میش نظرتو راجب مشکلم بدونم یه نفر بدی کرده بهم موندم برم خفتش بدم یا ن امروز ...

نظر لطفته عزیزم اخه همونطور که گفتم دیدگاه ادما با توجه به زندگیشون منفاوته و شناختی از شماو ایشون ندارم 

اخه من کلا تو زندگیم تا جایی که بدونم قضیه مهمی نیست میگذرم اما اگه حقت پایمال شده بنظرم خیلی منطقی و مودبانه حرفتو بگو از خودت دفاع کن

« إبقِ قَویاً فَقِصّتُکَ لم تَنتَهي بَعْد »قوی بمان، زیرا قصه‌‌ات هنوز به پایان نرسیده.✨
نظر لطفته عزیزم اخه همونطور که گفتم دیدگاه ادما با توجه به زندگیشون منفاوته و شناختی از شماو ایشون ن ...

عموم ک بهش اعتماد کردم راز زندگیم گفتم و گفتم ابدا چیزی نیست ک بگی رفت همه جا گفته بخصوص پیش کسی ک نمیخواستم بدونه ینی خانوادم چون مشکل مطندگی شخصیم بود و اینم بگم. من با همه قطع رابطم 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭