فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظرم عاقلی میخوام اگه میش نظرتو راجب مشکلم بدونم یه نفر بدی کرده بهم موندم برم خفتش بدم یا ن امروز از وقتی فهمیدم خیلی حالم بد شد چون از اعتمادم سو استفاده کرد تو اولین تاپیک امروزم گفتم میشه بخونی نظرتو بگی❤️
اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
نظر لطفته عزیزم اخه همونطور که گفتم دیدگاه ادما با توجه به زندگیشون منفاوته و شناختی از شماو ایشون ن ...
عموم ک بهش اعتماد کردم راز زندگیم گفتم و گفتم ابدا چیزی نیست ک بگی رفت همه جا گفته بخصوص پیش کسی ک نمیخواستم بدونه ینی خانوادم چون مشکل مطندگی شخصیم بود و اینم بگم. من با همه قطع رابطم
اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭