2777
2789
عنوان

چیکار کنم

19 بازدید | 1 پست

با یه آدمی در دانشگاه آشنا شدم دانشجو نبود یه آدم رندوم بود و به شدت پیله خلاصه شمارمو گرفت من بلاکش کردم اما یک سال ول کن نبود هی زنگ پیام خلاصه یک هفته باهاش حرف زدم بچه بدی نبود اما حقیقتش چهرش به دلم نیست از نزدیک خوب ندیدمش اما عکسشو دیدم خوشم نیومد خیلی یهویی زدم دوباره بلاکش کردم از طرفی این آدم کلا یک بار منو دیده و دوتا عکسم و یک هفته هم باهاش حرف زدم اما به شدت پیگیره با این که بلاکه هر روز زنگ میزنه با خودم میگم این چی میخواد حقیقتش دو دلم یعنی واقعا ازم خوشش اومده یا هدف دیگه ای داره چهرشم باب دلم نیس زشت نیست اما به دلم ننشسته هدفشم برام معلوم نیس نمیدونم چیکار کنم

• احساس خودت مهم‌ترین چیزه

اگر چهره‌اش به دلت ننشسته و حس خوبی بهش نداری، همون کافیه که نخوای باهاش ادامه بدی. قرار نیست مجبور بشی به کسی فرصت بدی فقط چون پیگیره.

• رفتارش ممکنه نشونه‌ای از وسواس و اصرار بیش از حد باشه

کسی که بعد از بلاک شدن، یک سال پیگیر بمونه و هنوزم هر روز زنگ بزنه، ممکنه حد و مرز رو نشناسه. این رفتار طبیعی نیست.

• هدفی که داره مشخص نیست، اما مهم‌تر از اون، تو اصلاً بهش علاقه‌ای نداری

حتی اگه نیتش هم واقعا عاشقانه باشه، وقتی تو بهش حس نداری، مهم نیست که هدفش چیه.

چیکار کنی؟

• اگه حس خوبی نداری، تکلیفت با خودت روشنه. جواب نده، بلاکش نگه دار، و بی‌محلی کن.

• اگه هنوز شک داری، می‌تونی یک بار مستقیم ازش بپرسی که دقیقاً چی می‌خواد. اما از حرفای قبلیت مشخصه که علاقه‌ای نداری، پس شاید اینم لزومی نداشته باشه.

• مراقب باش که این اصرار بیش از حد، تبدیل به مزاحمت نشه. اگه ادامه پیدا کرد و اذیتت کرد، شاید لازم باشه به یه آدم معتمد اطلاع بدی.

در کل، به نظر می‌رسه که نه بهش علاقه داری، نه دلیلی برای ادامه‌ی این ارتباط می‌بینی. پس بهتره قاطع بمونی و ذهنت رو درگیرش نکنی.

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.