2777
2789
عنوان

شما اگه مادر بشید

109 بازدید | 11 پست

اگه مادر بشید بخاطر یه لیوان به بچه خودتون فحش میدید؟ 

بخاطر اینکه لیوان مونده تو اتاقم امروز کلی حرف از مامانم شنیدم(فحش) 

اینا عادیه؟ 

چرا حس میکنم هیچی تو خانواده ها نرمال نیست

چرا اینقد رفتارا با دخترا افتضاحست

واقعا اسمش میشه مادر گذاشت؟ 

دوستان لطفا فقط ریپ بزنین لایک نکنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوناهم مثل ما زیر بار زندگی دارن له میشن شرمنده میشن روز ب روز پیش ما سخته براشون.. نمیدونن کجا خالی کنن یقه مارو میگیرن من ب شخصه مامانم هرجی بگه هیچی نمیگم درکش میکنم

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂

من می ترسم مادر بشم

ولی چون مادر خودم بعضی جاها کَم گذاشته (البته خدایی خیلی جاها پشتم بوده) قطعا بیشتر مرقبشم 

دارم ۱۷سال رو پُر می کنم...

فعلا صلاحیت بچه دار شدن ندارم 

انشاءالله بعد ۲۰سال 

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

اوناهم مثل ما زیر بار زندگی دارن له میشن شرمنده میشن روز ب روز پیش ما سخته براشون.. نمیدونن کجا خالی ...

مادر من اصلا اینجوری نیست

ک بگی بفکر فرزندش بشه یا شرمنده بشه

دائما پرخاشگری میکنه و فحش میده 

دوستان لطفا فقط ریپ بزنین لایک نکنید
فقط سر فرزند دختر خالی میکنن. جالبه

فکر می کنی، دیوار هر کسی که کوتاه تر، من هم گاهی این اشتباه را میکنم متاسفانه 😔 ریع، میرم عذرخواهی و حلالیت می گیرم ولی خیلی از خودم ناراحت می‌شم. و دعا و توسل دارم که خدا این ویژگی بد را از من بگیره.