2777
2789
عنوان

شوهرم بلاک کرده منو

539 بازدید | 18 پست

دوستان شبتون بخیر من امروز روزه بودم و ب نامزدم گفتم خسته میشم و حوصله ندارم درک کن تو این ماه کمتر بریم بیرون شوهر منم هر شب بیرونه و بادوستاشه و اینکه ساعت ۹ بود اومد و گفت میرم دنبال خواهرم و شوهرش بریم بازی کنیم منم تو عقدم و راحت نیستم واسه افطار و ماه رمضون اونم عصبانی و حالا منو بلاو کرده باید هر شب بیرون باشیم یا یکی بیاره خونه تازه ساختمون

خب باید درک کنین

همو

هم اون هم شما هرشب دیگ واقعا خیلی‌ها همچین نامزدی که اینقدر بچس برا چینه ؟

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس کجایین ک هرشب بیرونین...ما ک نیم متر برف امده 

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

وا شوهرت چه بی منطقه محلش نده ،اتفاقا الان که نامزدی اگه ادبش نکنی .عروسی کنی با این ادم هر روز قهره.تنها راه کار اصلا محلش نره بزار منت کشی کنه دیدی به غلط کردن افتاد جدی بهش بگو که به جای کمک بهت که روزه ای انتظارای بیجا داره وبگو من حوصله بچه بازی ندارم

چه قدر خودخواهه هرروز میکشونتت اینور اونوربه نظرم برید بیرون راحت تری حداقل برید بعد افطار یه چرخ بز ...

دقیقا هر شب باید خونه یکی از دوستاش باشیم و اینکه تا صبح بازی میکنه واقعا ازش خسته شدم

وا شوهرت چه بی منطقه محلش نده ،اتفاقا الان که نامزدی اگه ادبش نکنی .عروسی کنی با این ادم هر روز قهره ...

هزار بار قهر و بلاک فقط میگه باید بریم شبا بازی کنیم زشته خوب خونه  یکی از دوستاش انقد رفته ک دیگه محلش ندادن