2777
2789

زودتر از اینها باید غذای سفره رو می‌دادی

الانم هر کاری میکنی فقط له شده و پوره نده

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم باید غذای سفره بدی تازه زودتر هم باید شروع میکردی

دو تا دندون بیشتر نداره میترسم تو گلوش گیر کنه به اون یکی پسرم هم تا دوسالگی سوپ دادم میکس کامل میکردم الان هیچی نمیخوره غذای سفره جز برنج خالی نباید چیز دیگه ای داخلش باشه برا اینکه میترسم همون بشه ولی خب از یه طرف هم بخاطر روغن و نمک تو غذاها میترسم براش بد باشه

دو تا دندون بیشتر نداره میترسم تو گلوش گیر کنه به اون یکی پسرم هم تا دوسالگی سوپ دادم میکس کامل میکر ...

عزیزم نترس چیزی نمیشه نهایتا بکم با پشت قاشق غذا رو له کن ببین نتیجه کارت رو خودت دیدی بچه بد غذا میشه الان  سر این یکی حواست باشه تا ان شاءالله بزرگ شد غذاش خوب بشه.

هرچی خودتون می‌خورید تو یه بشقاب بذار جلوی بچه اجازه بده خودش بخوره هم بازی میکنه هم به مهارتهاش اضافه میشه هم غذاش رو با عشق میخوره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم نترس چیزی نمیشه نهایتا بکم با پشت قاشق غذا رو له کن ببین نتیجه کارت رو خودت دیدی بچه بد غذا می ...

ممنونم عزیزم آره چقدر خوب گفتین،فقط اینکه من از همین روغنهای ورامین استفاده میکنم تو غذاهام بنظرتون ایرادی نداره؟

ممنونم عزیزم آره چقدر خوب گفتین،فقط اینکه من از همین روغنهای ورامین استفاده میکنم تو غذاهام بنظرتون ...

نه عزیزم نگران نباش از الان هرچی بدی بهش عادت میکنه یکم بزرگتر شه همونها رو میخوره.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دو تا دندون بیشتر نداره میترسم تو گلوش گیر کنه به اون یکی پسرم هم تا دوسالگی سوپ دادم میکس کامل میکر ...

دندون نداره، لثه که داره... هر چیزی رو که بتونی بین دوتا انگشت له کنی بچه هم میتونه با لثه له کنه

سن یادگیری  جویدن ۹ ماهگیه، بچه باید جویدن شما رو ببینه و تقلید کنه

هر وعده سر سفره بشین روبروش و با دهن باز غذا رو بجو، حتی با صدا!!!

نمک هرچی کمتر بهتر، ولی روغن زیر دوسال هیییییچ محدودیتی نداره هرچقدر دلش میخواد بذار غذاش چرب باشه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.