پسرم ۴ سالش هست از مهد که میاد چون من شاغلم میره خونه مادر بزرگش هر اتفاقی میفته تو خونه میره اونجا میگه دیشب با شوهرم بحثم شده رفته اونجا گفته چطور تنبیهش کنم دیگه نگه ؟
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
شوهرم نمیزارم بچم اخلاق بد زیاد داره ناخن میخوره شب ادراری داره میگم مشاور میگه منشأ این رفتارهای ب ...
خب خودت برو
برو راهکار بگیر برا پسرت
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
بچه ۴ ساله توی سنی هست که اتفاقات توی خونه خیلی روش ممکنه اثر بذاره مخصوصا وقتی راجع بهش با دیگران ص ...
با مادر شوهرم رفت و آمد ندارم ولی چون شوهرم تک پسر هست خیلی حساس هست رو زندگیم و فضوله میخواد سر از کارم دربیاره شوهرم خیلی خانوادشودوست داره نمیزارم برخورد کنم