2777
2789
عنوان

پسرم خبر چینه خبر می‌بره برا مادرشوهرم چکار کنم ترک کنه ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 3221 بازدید | 133 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منظورم اینه با شوهرت صحبت کنی ک جلوی بچه هردوتون با هم خوب رفتار کنید و این ظاهری هست بخاطر بچه .  ....که حالا شوهرت هم فکر نکنه خیانت کردم و چقد ریلکس هست هرکاری خواستم میتونم انجام بدم .

منظورم اینه با شوهرت صحبت کنی ک جلوی بچه هردوتون با هم خوب رفتار کنید و این ظاهری هست بخاطر بچه . . ...

همینجوری هم خودشو می‌زنه کوچه علی چپ انگار نه انگار نادیده بگیرم که دیگه ...

عزیزم میگم ترسوئه با زبون خودش میگه میترسم اگه اینجوری بگم منم یادش میدم هر چی گفتن فقط بگو نمیدونم

رو در وایسی داره از الان بچه ولی باز خوبه من به پسرم میگم نگو به بقیه میگه میگم خوبم میکنم😭

اونقدر خودم مشکل دارم و فشار رومه که اون لحظه فقط باید خودمو خالی کنم بچه یادم میره

درست میگید عزیزم واقعا  بعضی وقتا  شرایط از کنترل خارج پیشه و بدتر از اون اعصابی ک ضعیف شده و تاب و تحمل سرریز  ......اما این وسط کسی ک سرمایه ی زندگیت هست و همه ی آرزوهات رو میخواد ب ثمر برسونه رو داشته باش مبادا با داغون شدنش  همه ی سرمایه ت  داغون بشه

رو در وایسی داره از الان بچه ولی باز خوبه من به پسرم میگم نگو به بقیه میگه میگم خوبم میکنم😭

پسر شما سرتقه خیلی پسر بچها بیشتر لج میکنن 

دختر من لج میکنه ولی ترسو هم هست که بده چند جلسه هم مشاور آنلاین شرکت کردم همشون میگن با قصه و بازی بچهاتون درست میشن ولی منم یه بچه ی کوچک دارم بهش میرسم ولی دخترم میخواد من بیست و چهار ساعت باهاش بازی کنم 

شوهرم اخلاق بد زیاد داره و منم مجبورم دعوا کنم مجبور شدم بشقاب بزنم زمین بشکنم با خونسردی داشت فیلم ...

فک کردین از شکستن بشقاب ناراحت میشه؟! دفه بعد از شما جلوتر وسایلی که روش حساسید رو میشکنه ، میگه خودت راه رو باز کردی ، شما هم دیگه نمی تونی جلوشو بگیری