2777
2789
عنوان

شوهر سابقم اذیتم می‌کنه

2579 بازدید | 71 پست

دوستان جدا شدم ازش اونم سریع باکسی ک سالها باهاش دوست بود ازدواج کرد اما همچنان منو اذیت می‌کنه ازش شکایتم کردم اما فایده نداشت با خط های مختلف زنگ میزنه به پدرم ک تازه فوت شده فحش میده یا میگه بهم سرطانی دوماه دیگ جات پیش باباته (سرطان دهانه رحم دارم)ام اس هم دارم یه کم تو راه رفتن تعادل ندارم بهم میگه شل و ول یا میگه روی ادرار مدفوعت کنترل نداری کی میخواد گندت رو جمع کنه اوایل ک دارو مصرف نمی‌کردم کنترل نداشتم اما الان خوب شدم اوکیم یا میگه بهم ایکبیری میگ نگاهت میکنم باید کفاره بدم من شیمی درمانی میکردم موهام ریخته یه کم اما اکستنشن کردم بدک نشده یه کمم پوستم بهم ریخته به خاطر داروها اما می‌دونم خب به خاطر بیماری ک دارمه و چاره ای جز تحمل نیس و خودم کنار اومدم با خودم اما خیلی حرفاش اذیتم می‌کنه فقط چون مهریه داره میده تحت فشاره اذیتم می‌کنه و دلم واقعا می‌شکنه 💔💔💔💔😥😥😥😥😥توروخدا برام دعا کنید از این شرایط خلاص شم بچه معلول دارم میگ خودت مشکل داشتی بچت معلول شده ژنت داغون بوده من باحرفاش واقعا پودر میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکس ب کسی طعنه بزنه یه روزی سرش میاد 

ب روزایی ک سرطان میگیره فک کن و بلاک کن 

بعدم دلیلی نمیبینم جوابشو بدی 

اصلا صحبت نکن بیخیال 

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

تا شهرت عوض نکنی و خط و جا و ماکانتووووو وضع همینه پس از الان بفکر باش.وگرنه ام اس از چیه بنظرت از حرص و جوش و عذاب ک ب ادم میدن استرس و اضطراب

هیچ وقت ب گذشته برنگرد