هر چی گفتم فضول هم هست هر چی دعا و نمک هم خوندم فایده نداشت الان تازه برهم دوباره آخر اردیبهشت برای نوبت دکتر میاد سه هفته میمونه چیکار کنم اون موقع هم نیاد امسال سه ما این خونه من بوده تورو خدا یه دعایی چیزی بدید
من باشم بخودش میگم بیش ازین نمیتونم پذیراتون باشم.
توراهی هم واست اماده کردم که میخوای بری
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
نه مستقیم ولی واسه یه کاری اومده بود دیگه تموم شد بهش گفتم دیگه تموم شده تو که دیگه کاری نداری
عموم اینا همیشه یه دعوای ساختگی درست میکنن که مهمونشون بره.
باشوهرت هماهنگ کن دعوا درست کنین
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️