2777
2789
عنوان

دلم بحال بچم خیلی میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 56 پست

مادر منم بعد من به دلیل خطای پزشکی نازایی ثانویه پیدا کرد و یه عمر در حسرت بچه موند.  منم خیلی غصه می خوردم.  الان خودم  دوتا دارم و اینا که به جون هم میفتن و دخترم میگه قبل داداش چه قدر روزای خوبی داشتم منم ناراحت میشم که ناشکری نکن هرچند بچست ولی هرروز تو عذابه از بس پسرم اذیتش می کنه.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقت بعد زایمان رفتی؟ من به دکتر زنگ میزدم میگفت تا چهل روز طبیعیه. مادرشوهرم پیشم بود و دیگه میخ ...

زن زائو تا۴۰ روز خونریزی داره؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

مادر منم بعد من به دلیل خطای پزشکی نازایی ثانویه پیدا کرد و یه عمر در حسرت بچه موند. منم خیلی غصه م ...

بخدا خودمم بچه ها یه جا میرم بهم میریزن و سر و صدا میکنن میخام دیوونه شم،اما بخاطر بچم یکمی قلبم به درد اومد اما چاره چیه دست خودم نبوده و نیس

نمیدونم شایدم شانس من بوده پس...گاهی وقتا میگم کاش نذاشته بودم

خداروشکر یه بچه دارید ان شاءالله زنده و سلامت باشه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

تقریبا 400 پیش ماهی 7 الی 9 تومن با هزینه های دکتر سونو آزمایش

واقعا تواین شرایط وگرونی فکرمیکنی ارزش داره این همه هزینه کنی اینده هم که هیچی معلوم نیست

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
ینی شماهم تک فرزندی؟

بله من هم تک فرزندم

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.