2777
2789

دو هفتس از رابطع سه ساله بیرون اومدم

اونک برا خودش همش سفره و فکر نمیکنم اذیت بشه

منم از این بابت ناراحتم ک نتونستم آدم زندگیمو پیدا کنم

هر وقت اعتماد میکنم ضربشو میخورم

الانم دارم عادی زندگی میکنم ولی خب ته دلم ی چیزی هست

کسی هم نیست باهاش درددل کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم برای درد و دل زیاده ، تو صبر کن آدم تو هم پیدا میشع ، برای کسی هم که آدمت نبوده غصه نخور ! 

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

منم

من به عنوان دوست به یه دختر عاشقانه علاقه داشتم ولی پیشم نموند و منو ترک کرد و فروخت

راحت فراموش شد و من قوی شدم اما از اون موقع به بعد هیچوقت ادم قبلی نیستم

نمیدونم شاید تمام مشکلاتم به خاطر اون باشه شاید پنهانی اسیبش رو زده باشه

آدم برای درد و دل زیاده ، تو صبر کن آدم تو هم پیدا میشع ، برای کسی هم که آدمت نبوده غصه نخور !

خب سنم داره میره بالا

هیچ وقت آدم درست حسابی ک به صورت جدی منو بخواد برام پیدا نشد

خب سنم داره میره بالا

خب سنم داره میره بالا

خب سنم داره میره بالاهیچ وقت آدم درست حسابی ک به صورت جدی منو بخواد برام پیدا نشد

استرس سن رو نداشته باش ، معیارت هم آدم درست و حسابی نباشه یک نصیحت خواهرانه است بهت ، معیارت آدم مومن و با اخلاق و خدا ترس باشه ، اینجوری هیچ وقت درمونده نمیشی ، البته من کوچیکتر از این حرفهام که اینها رو به شما بگم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خب سنم داره میره بالاهیچ وقت آدم درست حسابی ک به صورت جدی منو بخواد برام پیدا نشد

استرس سن رو نداشته باش ، معیارت هم آدم درست و حسابی نباشه یک نصیحت خواهرانه است بهت ، معیارت آدم مومن و با اخلاق و خدا ترس باشه ، اینجوری هیچ وقت درمونده نمیشی ، البته من کوچیکتر از این حرفهام که اینها رو به شما بگم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

استرس سن رو نداشته باش ، معیارت هم آدم درست و حسابی نباشه یک نصیحت خواهرانه است بهت ، معیارت آدم موم ...

ممنون عزیزم

راستش دارم زندگیمو میکنم و تقریبا رضایت دارم

ولی خب گاهی اذیت میشم

ممنون عزیزمراستش دارم زندگیمو میکنم و تقریبا رضایت دارمولی خب گاهی اذیت میشم

حق داری ❤️ همه نیاز به یک همراه دارن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40