2777
2789
عنوان

پوست صورت

123 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من ۲۲سالمه میخوام از الان ب پوستم برسم تادیرچروک بیفته غیراز یوگای صورت چ راهکارایی هست که امتحان کرده باشید وجواب داده باشه

برای جوش های ریز راهی سراغ دارید واقعاخوب باشع من دوطرف صورتم صاف اما پیشونیم جوش ریزداره چن بارهم دکتررفتم ولی تامحلول میزنم خوبه قطع میکنم باز درمیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=51582048]چجوری کجاانجام میدن[/QUOTEاگه تهراني بور كلنيك پروفسور شمس اونجا يه متخصص داره براي پاكسازي البته من به تجويز دكتر پاكسازي كردم با يه سوزن مخصوص جوش رو ميكشه بيرون و چرك رو خالي ميكنه دكتر ميگه جوش هاي زيرپوستي با هيچ كرمي درمان نميشه فقط بايد با پاكسازي باشه

اصفهانم دکترمیرم فقط محلول میدن

اونجا هم حتما جايي هست براي پاكسازي البته بگم بعد از پاكسازي پوست ملتهب ميشه چون بعضي جاها هم كه فكرميكني جوش نداري ولي اون جوشو ميكشه بيرون و چركشو خالي ميكنه چند روز اول پوست قرمز و لك داره ولي بعدش خوب ميشه البته من بعدش كرمايي كه دكتر داده ميزنم

لیزر موهای زاید آقایان و بانوان 
 تزریق ژل و هایفوتراپی  در کلینیک پوست و لیزر ادونیس

پلاسماجت در کلينيک پوست و لیزر ادونيس
قيمتهاي پلاسماجت براي نواحي مختلف :
بلفاروپلاستي 450 هزار تومان
رفع چروک زير و کنار چشم 350 هزار تومان
رفع خطوط بالا و دور لب 250 هزار تومانساعات کاري ؛ شنبه الي پنجشنبه ساعت 10-19

تلفن جهت هماهنگي 86110844-86110849 – 09120150817

تهران- گيشا - نبش کوچه 39- پ 356( بالاي داروخانه فدرا)- ط1- واحد6