2777
2789
عنوان

بیاین خاطره از مزاحم تلفنی بگید

155 بازدید | 17 پست

اگه خودتون مزاحم تلفنی شدید یا مزاحم تلفنی داشتید 🤣🤣

من خودم ۶ سالم بود دو تا دختر خاله هام ۱۰ ساله بودن و خودشون یواشکی موقع مهمونی رفتن تو اتاق و به منم گفتن جلو در باش کسی نیاد منم ساده قبول کردم بعد اون دو تا هی زنگ می زدن به اورژانس و آتش نشان چرت و پرت میگفتن بعد مامان یکی شون اومد دو تا شونو تنبیه کردن و من که بی گناه بودم و تنبیه نشده بودم راس راس جلوشون راه میرفتم و مثلا پز میدادم 😆😆😁😁

نمی گم کار درستی کردن 

صرفا جهت خنده گفتم شماهم خاطره دارین بیاین 😌😌

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

خودم مزاحم تلفنی بودم همین طوری شانسی زنگ میزدم سلام میکردم با طرف بعد اگه طرف مرد بود 😂 زیادی طولش نمی‌دادم ولی معمولا باز خودشون زنگ می‌زدند تازه با گوشی بابام این کارو میکردم کلاس هفتم 

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یبار کلاس نهم که بودم معلم علوم مون میخاست یهو یی امتحان بگیره بعد یکی از بچها آمادگی نداشت الکی خودشو زد به غش 🤣🤣

پنج دقیقه ی اول خوب بازی کرد ولی تامدیر و معاون اومدن بالاسری آب بپاشند تو صورتش از خنده منفجر شد بعد معلم هم آنقدر فوش داد که نگو 

بنده خدا یه هفته نیومد مدرسه 😃

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

خدایی اورژانسو اینارو مسخره نکنید گنا دارن بنده خداها😂

ولی من زنگ میزدم مردم اگه زن و مرد بودن میگفتم خانم یا اقای فلانی میگفتن نه قطع میکردم

ولی اگه پسر جوون بودن یجوری حالشونو میپرسیدمو بروز نگرانیو دلتنگی میکردم که گویی رفیق یا خاطرخواه یا اکسشون بودم😆

بعدم نمیگفتم کیم از کنجکاوی دق میکردن بعد چنتا اسم میگفتن که فلانی ای.قشنگ با این روش میتونین اسم همه کس طرفو بفمین😂

البته اگه طرف آدم زرنگی نباشه